You are here

Monday, June 20, 2016 - 10:29

Velkommen til TusenFryd, Norges største fornøyelsespark med over 30 berg- og dalbaner, karuseller og andre attraksjoner for både store og små.

Prøv Ragnarok, vår nye familienyhet for 2016. Eller hva med SpeedMonster som tar deg fra 0–90 km/t på to sek­under, ThunderCoaster med ett dropp som er brattere enn unnarennet i Holmenkollen og SpinSpider - en spinnvill og luftig opplevelse. TusenFryd har mange aktiviteter for både små og store barn. De yngste barna kan oppleve verdens minste berg og dalbane, Froskehopp som kiler i magen eller barnas Pariserhjul. Les mer om alle våre attraksjoner for barn, her finner du garantert noe som passer for aldre.

Vi tilbyr bursdagspakker med masse aktiviteter for barn på TusenFryd! Vi garanterer en morsom bursdagsfest med masse spenning og glede. Bursdagsheftet inkluderer alle våre attraksjoner, lunsj, spill og noe søtt.

Er dere en skoleklasse eller SFO har vi egne tilbud slik at dere kan får skoleårets morsomste dag på TusenFryd med masse aktiviteter for barn. Les mer om våre tilbud og muligheter for fysikk oppgaver på TusenFryd.

Korps som ønsker aktiviteter for barna i Oslo kan benytte seg av våre gode tilbud og få en kjempe spennende og morsom opplevelse sammen, parken venter på dere med alle sine attraksjoner og spill!