You are here

  • Vårens suksesshistorie
Monday, May 22, 2017 - 14:00

Nå har det gått akkurat en måned siden vi åpnet TusenFryd 22. april. Noen travle, men som alltid veldig trivelige uker. Vi gleder oss alltid til åpning her på TusenFryd.

Hvis vi skal ta en liten status må vi bare slå fast at vårens suksesshistorie helt tydelig har vært de nye sesongkortkategoriene og det nye sesongkortfordelsprogrammet. Ikke bare virker det som våre gjester setter pris på at det nå finnes sesongkort til en mye rimeligere penge enn før i forhold til hvor mange dager man kan bruke det (Mini til 599,-). Men det er helt tydelig at vi har gjort en bedre jobb i år med å gjøre våre gjester oppmerksomme på hva de får igjen som sesongkortholdere her på TusenFryd. Spesielt tilbudet med at Maxi sesongkortholdere kan ta med seg en venn til 149,- nå i mai virker det som veldig mange har satt pris på, og har benyttet seg av.

At man i år med Maxi sesongkort sparer 20% på spisesteder og butikker (10% med Medi) er også noe vi har fått veldig positive tilbakemeldinger på. Nå som sommeren står for døren og det snart er høysesong ser vi også frem til å se våre gjester flere ganger både når BadeFryd åpner i juni og Burnout Stuntshow kommer tilbake med et nytt og spennende show i juli. Da lønner det seg veldig fort med et sesongkort hvis du skal besøke oss et par ganger i løpet av sesongen.

Burnout Stuntshow

Selvfølgelig har vi også beholdt de gode gamle klassikerne på sesongkortprogrammet som gratis parkering på TusenFryd (Maxi og Medi) samt at Maxi sesongkortet er gyldig i Bø Sommarland og 16 andre Europeiske parker.

Så da satser vi bare en fortsatt fantastisk sesong og gleder oss til å se deg som gjest i parken!

Vil du vite mer om våre sesongkort så finner du informasjon her.