You are here

  • Takk for sesongen 2019
Thursday, October 31, 2019 - 11:00

Da er sesongen 2019 og Halloween på TusenFryd over og portene er lukket her på TusenFryd, og det er tre dager siden siste åpningsdag denne sesongen. Det er så mange fine opplevelser å se tilbake på at jeg vet nesten ikke hvor vi skal starte.

Men først og fremst vil vi takke alle glade gjester og sesongansatte som har gjort dette til en fantastisk sesong. De store høydepunktene har helt klart vært Burnout Stuntshow og Halloween på TusenFryd.

Halloween på TusenFryd har har blitt en populær tradisjon her på TusenFryd. Og det var bare fantastisk hyggelig å se hvor mange som hadde funnet veien til parken på sesongavslutningen 27. oktober. Det har bare vært fantastisk å se hvor engasjerte gjestene har vært under monsterslippene og i de forskjellige labyrintene. Det imponerer like mye hvert år og se hvordan våre zombier og monstre ble bare bedre og bedre for hver dag som går under Halloween-perioden. Man får nesten følelsen av å se en film når portene blir åpnet under monsterslippene.

Som ansatt her på TusenFryd er man så glad i de travle dagene med mange folk i parken at det tar ikke lang før man savner liv i parken. Allerede nå begynner vi virkelig å glede oss til sesongen 2020. Men før den tiden kommer er det mange ting som skal på plass, og den delen av jobben er vel så spennende som selve sesongen.

Mange tror at det ikke er mye som skjer her når parken ikke er åpen. Noe som ikke kunne være mer feil. For mange av oss er det nå den virkelige jobben begynner. Både for vår tekniske avdeling, personal , catering , marked og administrasjonen tiden fra vi stenger for høsten til åpning på våren den mest travle tiden i året. Det er tusenvis av detaljer som skal på plass før vi er klar for en ny sesong. Vedlikehold, budsjetter, planlegging av innkjøp, markedsaktiviteter og rekruttering er det som står i høysetet.

Rekrutteringen for 2020 starter i midten av desember. Så de av dere som kunne tenke seg å jobbe her i sesongen 2020 får bare følge med på våre jobbsider. Rekrutteringsprosessen er alltid hyggelig. Man blir alltid kjent med så mange nye og hyggelige ansikter. Så vi er helt sikre på at vi kommer til å finne de riktige ansatte til sesongen 2020 også.

Men selv om vi har stengt for sesongen er det ingen grunn til å ikke følge med på tusenfryd.no, vår side på Facebook eller Instagram. Allerede i november vil det komme gode tilbud på både sesongkort og dagsbilletter. Er du Russ neste år er russensdag.no eller facebooksiden steder du bør følge med på. Og som alltid er det lurt å følge med på våre nyhetsbrev både for for private og bedrifter hvis du vil ha de beste tilbudene først.

En riktig så Frydefull høst/vinter-hilsen fra alle oss på TusenFryd! Vi sees i 2020! smiley