You are here

  • Vi åpner 13. juni
Friday, May 8, 2020 - 11:30

Oppdatert 15. mai 2020

Kjære gjest

Vi er glade for nå å kunne informere om at planlagt åpning blir lørdag 13. juni.

Det er fortsatt mange detaljer som skal på plass og vi vil etter hvert kommunisere på hjemmesidene våre hvilke tilpasninger vi gjør for at vi skal kunne ivareta sikkerheten og smittevernet for gjester og ansatte.

Følg med på tusenfryd.no eller våre Facebooksider i fremover for ytterligere oppdateringer.

Vi gleder oss til å se dere på TusenFryd i sommer!

----------

Oppdatert 8. mai 2020

Kjære gjest

Torsdag 7. mai kom det en gledelig melding fra myndighetene om at fornøyelsesparker kan åpne igjen etter 1. juni. Vi har over en periode allerede utarbeidet planer og løsninger for å kunne åpne parken på en trygg og sikker måte for gjester og ansatte.

Vi vil innen 15. mai forhåpentligvis kunne annonsere når første åpningsdag blir.

Dette gleder vi oss til!

----------

Oppdatert 20. april 2020

Kjære gjest

Normalt på denne tiden av året gleder vi oss til en ny sesong i TusenFryd. Men på grunn av situasjonen med spredning av Coronaviruset og påfølgende etablering av en rekke restriksjoner i samfunnet berøres også vi. Situasjonen påvirker og får store konsekvenser for reiselivsnæringen og også TusenFryd som en av landets største attraksjoner.

På grunn av de rådende omstendighetene ser vi derfor at vi har måtte utsette årets sesongåpning. Vi jobber tett mot norske myndigheter, men kan foreløpig ikke anslå eksakt når parken gis mulighet til å åpne. Men, vi vil kommunisere dette så snart vi har en avklaring på plass og vi sammen med myndighetene finner dette forsvarlig.

Helse og sikkerhet til våre gjester og medarbeidere har alltid vår høyeste prioritet. Vi følger situasjonen dag for dag og vil overholde anbefalinger og pålegg fra Folkehelseinstituttet og lokale myndigheter.

For å tilby våre gjester størst mulig fleksibilitet, vil alle dagsbilletter til TusenFryd forbli gyldige. Selv om de i utgangspunktet bare skulle være gyldige på en dato hvor vi eventuelt. ikke har fått åpnet pga COVID-19 situasjonen. Send i så fall en epost på firmapost@tusenfryd.no med din billettinfo.

Alle som har kjøpt sesongkort for 2020 vil automatisk få forlenget gyldigheten av dette til 2021 med tilsvarende dager som blir redusert i år.

Vi håper at vi snart skal kunne ønske dere velkommen til TusenFryd igjen. Følg med på tusenfryd.no eller våre Facebooksider i fremover for ytterligere oppdateringer.

 

Dear guest

We are pleased to announce that the planned opening will be on Saturday 13 June.

All guests are requested to purchase tickets through our website or App. For the time being, we will only sell dated tickets for the entire time to be able to control the number of guests each day. For some guest categories who cannot purchase tickets digitally, there will be a ticket door available in the park.

Guests who have purchased a season pass can use this, but must book their daily visit through our website. The booking solution will be available from around June 10. In order to keep good control of how many visitors we have in the park, sales of season tickets have been halted for the time being. Anyone who has purchased season tickets for 2020 will automatically have their validity extended to June 13, 2021.

Our most important measures and recommendations can be found here.

We look forward to seeing you here at TusenFryd this summer!

Updated May 27, 2020