You are here

  • Takk for sesongen 2020
Monday, October 26, 2020 - 10:00

Da er sesongen 2020 over og portene er lukket her på TusenFryd. Det har helt klart vært annerledes sesong for oss alle, men allikevel en sesong fylt med mange fine og frydefulle opplevelser.

Men først og fremst vil vi takke alle glade gjester og sesongansatte som har fulgt tiltak og anbefalinger i parken, og har gjort dette til en frydefull sesong.

Halloween på TusenFryd har har blitt en populær tradisjon her på TusenFryd. Og det er hyggelig å se hvor mange som hadde funnet veien til parken til sesongavslutningen denne helgen. Det har bare vært fantastisk å se hvor engasjerte gjestene har vært i interaksjon med monstre og zombier og i de forskjellige labyrintene. Det imponerer like mye hvert år og se hvordan våre zombier og monstre ble bare bedre og bedre for hver dag som går under Halloween-perioden.

Som ansatt her på TusenFryd er man så glad i de travle dagene med mange folk i parken at det tar ikke lang før man savner liv i parken. Allerede nå begynner vi virkelig å glede oss til sesongen 2021. Men før den tiden kommer er det mange ting som skal på plass, og den delen av jobben er vel så spennende som selve sesongen.

Mange tror at det ikke er mye som skjer her når parken ikke er åpen. Noe som ikke kunne være mer feil. For mange av oss er det nå den virkelige jobben begynner. Både for vår tekniske avdeling, personal , catering , marked og administrasjonen tiden fra vi stenger for høsten til åpning på våren den mest travle tiden i året. Det er tusenvis av detaljer som skal på plass før vi er klar for en ny sesong. Vedlikehold, budsjetter, planlegging av innkjøp, markedsaktiviteter og rekruttering er det som står i høysetet.

Men selv om vi har stengt for sesongen er det ingen grunn til å ikke følge med på tusenfryd.no, vår side på Facebook eller Instagram. Allerede i november vil det komme gode tilbud på både sesongkort og dagsbilletter. 

En riktig så Frydefull høst/vinter-hilsen fra alle oss på TusenFryd! Vi sees i 2021! smiley