You are here

Friday, April 29, 2016 - 09:09

«Kjære gjester! Klokken er nå 10:30, og vi har gleden av å ønske små og store hjertelig velkommen til en frydefull dag her på TusenFryd!» Denne setningen har vi ventet på i flere måneder, og endelig kan vi nok en gang åpne portene til Norges største fornøyelsespark! Flere tusen gjester besøkte oss første åpningshelg, og bidro til å skape masse glede, lange skrik og fornøyde medarbeidere!

Det er noe spesielt med åpningshelgen – både for gjestene våre og for alle oss som jobber i parken. Jeg vet at mange gjester har gledet seg lenge til å sitte foran i SpeedMonster, eller å blå klissvåte i Tømmerstupet mens de gjør grimaser til kameraet. Andre har ladet opp kastarmen, og skal endelig klare å vinne førstegevinsten på BlikkBoks, mens for andre frister det kanskje mer med to kilo Melkesjokolade?

For meg og mine kolleger er det også mye å glede seg til. Alle våre nye medarbeidere skal endelig få teste i praksis alt de har lært under opplæringen. Som leder er det utrolig inspirerende å se hvor ivrig de er etter å komme i gang med sin nye sommerjobb. For mange er dette den aller første jobben de har, og det gjør det bare enda mer spennende!

Skeeball

Noe av det jeg liker aller best med åpningshelgen, er at alle veteranene lærer opp de nye. Det skaper godt samhold og miljø allerede fra dag én!

 

Vi veteranene (som er kallenavnet på alle oss som har jobbet mer enn én sesong) er ofte like spente som de nye; Husker vi alt fra i fjor? Passer uniformen fortsatt? Er de nye kollegaene like flinke som det vi var? Heldigvis er ofte svaret ja på alle tre! Visste du at noen av oss unge har jobbet i parken mer enn ti sesonger på rad? Da er det faktisk lov å be om en større bukse …

Generelt sett er denne helgen preget av at det er mye å gjøre. Plutselig skal alt liksom bare fungere igjen etter over fem måneder med vinterdvale! Det er mange som skal ha opplæring, nye rutiner skal trenes inn, og vi har jo også i år noen nyheter i parken som testes ut for første gang. Da er det godt å ha over 700 gode kolleger som kan hjelpe til – enten det er å skru opp et skilt, eller å hjelpe en røy ut av parken (ja, det skjedde i helgen), så har vi noen som kan fikse det.

Dumlehjulet

Dumlehjulet

 

Nå som åpningshelgen er over, går vi inn i en ny og kul periode; det kommer mange åpningsdager på kort tid, det blir varmere i lufta, det kommer flere gjester, og vi kan overbevise enda flere av dere at vi er Norgesmestre i glede! Ta deg gjerne en tur, og besøk meg gjerne sammen med mine flotte medarbeidere på alle spillene i parken. Vi garanterer at du kommer til å synes det er morsomt, selv om du tror du er «for gammel for sånt»!

Jeg gleder meg masse til sesongen som kommer, men det skulle vel kanskje bare mangle når jeg har Norges morsomste sommerjobb! Nysgjerrig på hvorfor vi kaller oss det? Sjekk ut #norgesmorsomstesommerjobb på Instagram eller fortsett å lese denne bloggen, så finner du det ut!

Frydefull hilsen fra
Simen Blokkhus
Avdelingsleder - Spill