You are here

Friday, February 17, 2012 - 12:12

I dag har jeg tatt meg en kjøretur rundt i parken. Parken er utrolig vakker om morgenen. Spesielt når solen titter beskjedent frem, snøen glinser i buskene, og det er helt rolig. Nesten. Jeg har akkurat gått ut av bilen, stilt meg opp foran Spaceshot. BANG sier det, og jeg merker at det rister i bakken. Det er nok ikke bare spenning i luften, men også sprenging!

Området som sprenges er et sted med mye potensiale, og det er nettopp dette potensialet som nå blir utnyttet. Tidligere har vi hatt en volleyballbane, med tribune, men ettersom det er for spesielt interesserte, blir det nå spennende å få inn noe som kan glede både store og små.

Jeg møter på noen av gutta på vår tekniske avdeling. De smiler lurt. Er ingen tvil om at de digger at det kommer en ny attraksjon! Nå gjenstår det å se hvem som «får»  attraksjonen. For å utdype; Vi deler opp alle attraksjonene mellom våre tekniske medarbeidere. Har man f.eks ansvar for ThunderCoaster, må man ikke bare inneha generell kunnskap om attraksjonen, men sette seg ekstra godt inn i hver enkelt skrue, mutter og planke. De andre medarbeiderne på teknisk avdeling kjenner attraksjonen godt, men ansvarlig kjenner den aller best.

Western-Expressen som åpner i år!

Western-Expressen som åpner i år!

Western-Expressen heter den første nyheten vi presenterer i dag. Vi får i alt 5 nyheter i 2012, og vi kan love at her blir det noe å glede seg til for alle! Navnet gir en pekepinne på utseendet til attraksjonen, og det kommer tydelig frem hvorfor vi har valgt nettopp området ved Morgan Kane City.

For å ta litt om Western-Expressen. Det er en berg- og dalbane som passer for hele familien. Skal man kjøre alene, må man være høyere enn 110 cm. Det vil være mulig for barn under 110 cm å kjøre Western-Expressen, i følge med en voksen, men nøyaktig høydekrav er det Park- og Tivolitilsynet som avgjør. Om du vil lese pressemeldingen vi sender ut, så ligger den her.

Det er ikke mye med området som vitner om at det kun er noen og sytti dager til vi åpner. Men, fint blir det!  – Og vi gleder oss masse!

I kveld kommer det for øvrig ny grupper inn for rekruttering. Vi ligger meget godt an, så nå er det ikke mange ledige stillinger igjen. Det renner inn med ferdigsignerte kontrakter og skattekort/frikort. Ingen tvil om at det er mange som gleder seg til sommeren! Vi sees :-D

Terese