Du er her

  • Kick off på TusenFryd

KICK OFF PÅ TUSENFRYD

Hvis du skal arrangere et KickOff for dine ansatte, har TusenFryd Event mange muligheter!

Gi de ansatte et positivt løft!

Kick Off er teamarbeid og relasjonsbygging mellom medarbeiderne, og gir et godt grunnlag når nye utfordringer skal mestres. Stadig flere bedrifter ser viktigheten ved å øke trivselen og arbeidsgleden til sine ansatte, ha ditt KickOff eller Event på TusenFryd, vi garanterer spenning og glede for alle! Et morsomt arrangement hos oss kan bidra til å styrke samholdet og bygge nettverk.

TusenFryd Event har spesialkompetansen

TusenFryd Event har spesialkompetanse til å få våre gjester til å senke skuldrene og ha det gøy! Vi tilbyr utfordringer og opplevelser for alle i Norges største fornøyelsespark bare 20 minutter fra Oslo! Du kan invitere ansatte, kunder eller samarbeidspartnere med familie! Ønsker dere et firma Event eller Kick Off for bare ansatte tilbyr vi også kveldsarrangementer som sommerfester for voksne. Er dere mange? Vi leier ut hele eller deler av parken til familiedager. TusenFryd tilbyr unik kjøring i attraksjoner, enten i åpningstiden, eller eksklusiv kjøring for bare dere som et firma eller ditt kundearrangement.

50 - 5000 personer

TusenFryd Event kan ha arrangement for 50 - 5000 personer. Vi tilpasser og skreddersyr etter behov og ønske. Vi har gode samarbeidspartnere på underholdning, transport, kurs og konferanse for å gjøre ditt KickOff komplett.

Kontakt oss i dag på 64 97 64 00 eller send oss en e-post. La oss inviterer deg på en hyggelig omvisning!
Ønsker du å holde deg oppdatert med vårt nyhetsbrev fra TusenFryd Event? Registrer deg her!
Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev