Du er her

  • Sommerfest TusenFryd Event
  • Sommerfest TusenFryd Event
  • Sommerfest TusenFryd Event

Ha bedriftens sommerfest i Norges største fornøyelsespark!

Vi skreddersyr firmafester, kick- off og kundearrangement på kveldstid hvor dere har vår flotte park for dere selv. Her på TusenFryd, rett utenfor Oslo.

Vi tilbyr morsomme sommerfest pakker som inkluderer 3 attraksjoner, 5 spill og servering! Kvelden starter med spennende aktiviteter og utfordringer for alle i parken, ønsker dere teambuilding deler vi deltagerne inn i lag for å få frem konkurranse instinktet!  Etterfulgt av middag fra PDF iconSommerfest meny og festen fortsetter med underholdning etter ønske: band, DJ, stand-up eller trubadur.

Priseksempel på en «Sommerfest» inkluderer følgende nedenfor:

  • 3 attraksjoner, velg fritt 3 av våre spennende attraksjoner
  • 5 spill
  • Grillfest inkludert deilig dessert

Grillfest BBQ-marinerte spareribs, kyllingbryst, hamburgere, pastasalat med grønnsaker og pesto, tomat, løk, sylteagurk, kryddersmør, dressing, blandet grønn salat, hvit potetsalat, sennep, ketchup, hamburgerbrød og bakte poteter.

kr 959,– pr. person (minimum 50 personer).      

Drikkevarer og ønsket underholdning kommer i tillegg, vi har alle rettigheter.

Cowboyfest

Vår western-landsby Morgan Kane City har tematiserte lokaler, spill & attraksjoner. Etter morsomme aktiviteter serveres det deilig Cowboy grillmat i Frontier Hall, et lokale 
bygget i westernstil med mesanin og smijerns lysekrone.

For å komme riktig i Western stemning har vi en rekke anbefalinger til underholdning! 

Cowboyfest inkluderer 4 morsomme western spill, 3 attraksjoner og grillmat med dessert. Kr. 1059,- pr. person (minimum 50 personer). 

Kontakt oss i dag på 64 97 64 00 eller send oss en e-post. La oss inviterer deg på en hyggelig omvisning!
Ønsker du å holde deg oppdatert med vårt nyhetsbrev fra TusenFryd Event? Registrer deg her!
KJØP
Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev

Kjære gjest

Normalt på denne tiden av året gleder vi oss til en ny sesong i TusenFryd. Men som alle vet er det Coronaviruset og utviklingen av dette alle har fokus på i disse dager. Situasjonen påvirker og får store konsekvenser for reiselivsnæringen og også TusenFryd som en av landets største attraksjoner.

På grunn av de rådende omstendighetene ser vi derfor at vi må utsette årets sesongåpning til tidligst lørdag 16. mai.

Helse og sikkerhet til våres gjester og medarbeidere har alltid vår høyeste prioritet. Vi følger situasjonen dag for dag og vil overholde anbefalinger og pålegg fra Folkehelseinstituttet og lokale myndigheter.

For å tilby våre gjester størst mulig fleksibilitet, vil alle dagsbilletter til TusenFryd forbli gyldige. Selv om de i utgangspunktet bare skulle være gyldige på en dato hvor vi eventuelt. ikke har fått åpnet pga COVID-19 situasjonen. Send i så fall en epost på firmapost@tusenfryd.no med din billettinfo.

Vi håper at vi snart skal kunne ønske dere velkommen til TusenFryd igjen. Følg med på tusenfryd.no eller våre Facebooksider i fremover for ytterligere oppdateringer