Du er her

 • Jobbe på Tusenfryd over 18 år

Over 18 år

Vi er stolte av å være en av de større arbeidsgiverne i Norge som gir tenåringer sin første jobb. Likevel utgjør 350 medarbeider over 18 år en svært viktig del av vår arbeidsstokk hver sesong! Noen oppgaver kan primært utføres av myndige pga. ansvaret som følger med. Det er særlig følgende avdelinger som er aktuelle for deg over 18 år.

Lager: Vi holder orden på alle varene og server hele parken med god logistikk og alt våre kolleger trenger for å serve gjestene!

Gartner: Vi har «grønne fingre» og liker å være ute hele dagen uansett vær!

Vakt: Vi er de viktigste bidragsyterne til at parken skal være et trygt og sikkert sted å være!

Attraksjoner: Velkommen til en ansvarsfull jobb i nær kontakt med parkens gjester!

Mat og drikke: Bli en del av teamet som sørger for at 450000 gjester hver sesong får kose seg med snakcs, slush og mat gjennom en frydefull dag i parken!

Lager

Her er det «ordning og reda» og full oversikt over varebeholdningen. En viktig del av vår jobb er transport av varer ut i parken slik at alt er på plass før gjestene kommer. Arbeidsdagene er varierte og spennende, og sammen er vi opptatt av å være serviceminded og ha en positiv innstilling til å takle uventede hendelser. Her jobber 8 medarbeidere og 2 ledere, og vi har et tett og nært samarbeid.

Oppgavetype/stilling:

 • Transport og påfylling av internvarer til våre utsalgssteder
 • Mottak av varer og assistere eksterne leverandører ved leveringer av varer i parken
 • Vareplassering og lagerstyring
 • Pakking av varer for transport
 • Registrering av utkjørte varer på PC
 • Rydding og renhold av lagerområder

For å søke på lager må du:

 • Ha førerkort klasse B
 • Komme på jobb uavhengig av kollektivtransport, da vi starter tidlig
 • Like å være aktiv og ute
 • Se på løfting av varer som trening

Gartner

En av Tusenfryds verdier er Skjønnhet – og vi ønsker at våre gjester skal oppleve en grønn og estetisk tiltalende park. Området er stort, og parkanlegget spenner fra opparbeidete blomsteranlegg til naturområder. Det er mange planter som trenger skjøtsel. Vi er 5 sesongmedarbeidere og 2 helårsansatte som vedlikeholder parkanlegget, både når parken er stengt og i åpningstiden.

Oppgavetype/stilling:

 • Skjøtsel av grøntanlegg: luke blomsterbed og buskrabatter, plukke visne blomster, klippe/slå/trimme gress skråninger og hekker
 • Benytte løvblåser, gressklipper, gresstrimmer, kjøre pickup
 • Holde parken frodig og velstelt til enhver tid

Planting av nye blomster og planter starter i mai, så det er en stor fordel om du kan begynne å jobbe da selv om vår høysesong er i den tradisjonelle skoleferien. Men om din bakgrunn er veldig aktuell og du ikke kan starte å jobbe før i juni, kan du likevel gjerne søke. Du må være over 18 år for å søke på gartner.

Attraksjoner

«Attraksjonsfryderne» betjener alle karuseller, aktiviteter og totalt 34 attraksjoner i parken. Sammen skaper vi mye glede og adrenalinrush for små og store gjester i alt fra mini-radiobiler og Marihøna til SpinSpider, ThunderCoaster og SpeedMonster! Sikkerhet og trygghet står i høysetet og avdelingen passer godt for medarbeidere med en trygg fremtoning, som kan følge retningslinjer og som ikke så lett blir stresset.

Parken har ca. 350 medarbeidere over 18 år, og rundt 120 av dem jobber på attraksjoner. Vil du være med laget? Les mer om Attraksjoner i egen annonse.

Vakt

Vaktavdelingen yter service til både gjester og parkens egne ansatte, og er de viktigste bidragsyterne til at parken skal være et trygt og sikkert sted å være. Arbeidsoppgavene er varierte og mange, og med opptil 8000 gjester pr dag er ingen dag lik! Teamet jobber tett sammen og har et godt arbeidsmiljø. Her får du en variert og fysisk aktiv arbeidsdag, gode kolleger, erfaring med uforutsette hendelser og ikke minst rom for egenutvikling.

Man må være over 18 for å søke på jobb i Vaktavdelingen. Se mer om oppgaver og kvalifikasjoner i egen annonse.

Mat og drikke

Parken har 17 spise- og utsalgssteder der gjestene kan kose seg med alt fra softis, vafler, sukkerspinn, slush til wraps, pizza, burgere og bugnende buffeter. Driftsområdet for mat og drikke er stort, og det er mye som skal fungere på en åpningsdag.

Vi vil gjerne ha flere 17-18 åringer på de fleste av avdelingene for mat og drikke i parken. Der det er mest 18 åringer, er på kjøkkenet og kaffebaren på Vertshuset Du kan lese om stillingene og avdelingene innenfor mat og drikke på egen side.

Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Reserver ditt besøk med sesongkort HER

Nyhetsbrev