Du er her

  • Jobbe på Tusenfryd Tekniske Avdelinger

Tekniske avdelinger

En tredjedel av våre ansatte jobber på «tekniske avdelinger». Her er vi ikke så veldig «tekniske», men bidrar med tjenester som gjestene har fått tilgang til i inngangsbilletten og som er selve serviceelementet i produktet vårt. Vi sørger for at gjestene har en ren, trygg og sikker park, og ikke minst at de får kose seg med morsomme kjøreturer i alle våre attraksjoner. Her får du være med å skape minnerike opplevelser for gjestene, får erfaring med drift og service, og ikke minst tilhøre en stor og herlig gjeng av kolleger som ønsker å ha det gøy og hyggelig på jobb!

Attraksjoner: Har du lett for å komme i kontakt med folk? Er du trygg, blir ikke lett stresset og tør å holde på regler som gjør andre trygge? Da vil vi gjerne ha deg med som operatør og «attraksjonsfryder»! Velkommen til en ansvarsfull jobb i nær kontakt med parkens gjester!

Parkservice: Har du et «rolig og vennlig vesen» og en egen mening om hva service er? Liker du å være aktiv og ute i all slags vær? Vi trenger deg! Her kan du jobbe alene og i godt samarbeid sammen med andre når det er mange gjester i parken.

Attraksjoner

«Attraksjonsfryderne» betjener alle karuseller, aktiviteter og totalt 34 attraksjoner i parken. Sammen skaper vi mye glede og adrenalinrush for små og store gjester i alt fra mini-radiobiler og Marihøna til SpinSpider, ThunderCoaster og SpeedMonster! Sikkerhet og trygghet står i høysetet og avdelingen passer godt for medarbeidere med en trygg fremtoning, som kan følge retningslinjer og som ikke så lett blir stresset.

Attraksjoner er den største avdelingen i parken med ca. 160 medarbeidere og 5 ledere. Mange av de eldste medarbeiderne jobber her, da man må være over 18 år for å betjene attraksjonene.

Oppgaver:

  • Betjene Parkens attraksjoner/karuseller
  • Alltid ha sikkerhet og hurtighet i fokus
  • Gi gjestene en god service- og sikkerhetsopplevelse

Dersom du har livredningskurs eller har drevet med svømming, kan du kanskje også jobbe som badevakt på BadeFryd, som er en del av Attraksjoner. For å jobbe som badevakt må du være over 18 år.

Parkservice

Dette er et bra sted å starte om du er under 18 år! Vi dekker over svært viktige funksjoner både inne i og utenfor selve parken. På parkeringsplassen er vi de første som ønsker gjestene velkommen ved å smile i rundkjøringen, og ofte ved å vinke på vei hjem. Vi går rundt og skaper en flott og ryddig park for gjestene gjennom hele dagen. Dessuten er vi tilgjengelig for gjester som lurer på noe ettersom vi er lett tilgjengelig og synlige. Sammen er vi ca. 45 ansatte. Vår holdning er at vi alltid sier ja og strekker oss langt å bidra til et godt samspill.

Oppgaver:

  • Sørge for at biler får parkert
  • Alltid ha sikkerhet og hurtighet i fokus – følge logistikkplan
  • Sørge for at parken og toalettene fremstår som rene og pene
  • Alltid ha orden og renhold i fokus
  • Gi gjestene en god serviceopplevelse
  • Fungere som «levende informasjonsplakater» - ha god parkkunnskap for å hjelpe gjestene
Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Reserver ditt besøk med sesongkort HER

Nyhetsbrev