Du er her

  • Familiedag

En Familiedag på TusenFryd gir din bedrift mange muligheter.

Om hensikten er å samle ansatte med familie, kundearrangement, kick-off eller sommeravslutning, finner vi den beste løsningen. TusenFryd er en familiepark som tilbyr unike opplevelser med spenning og glede for alle aldre!

En Familiedag kan tilrettelegges spesielt for hver anledning med utgangspunkt i deres ønsker. Den kan foregå i eller utenom parkens ordinære åpningstider. Er dere mange kan dere leie deler eller hele parken. Eller bruk våre Humørbilletter og inviter dine gjester på deilig grillmat i vårt selskapstelt.

Benytt vårt selskapstelt som ligger i et eget område i parken. Teltet har stor kapasitet og mange muligheter for servering, aktiviteter, utstilling og egen profilering. Se våre fristende familie menyer PDF iconFamiliedag meny selskapsteltet eller PDF iconFamiliedag meny frontier hall. Eller hva med kick-off i parken med stand-up komiker, tryllekunstner eller klovn på scenen?

Quiz til Familiedagen!

Ønsker du en samlende aktivitet som alle kan delta på? Prøv vårt nye rebusløp! Vi lanserer nå sammen med Challego et spennende rebusløp/quiz, hvor alle i familien kan delta. Vi legger opp ruten sammen med dere og vi kan skreddersy spørsmål til quizen for akkurat din bedrift. Vi tilpasser spørsmålene slik at de passer for alle aldre. Spillet foregår på gjestenes mobiltelefoner og det er meget brukervennlig. Pålogging skjer via en link med passord. Det er meget brukervennlig.

Priseksempel: Opptil 50 gjester kr. 825,-. Fra 51 opptil 100 gjester kr. 1650,-

Vi bistår gjerne med premier, dersom dere ønsker dette som en konkurranse.

Ta gjerne kontakt med: salg@tusenfryd.no så sender vi deg et tilbud.

Kontakt oss i dag på 64 97 64 00 eller send oss en e-post. La oss inviterer deg på en hyggelig omvisning!
Ønsker du å holde deg oppdatert med vårt nyhetsbrev fra TusenFryd Event? Registrer deg her!
KJØP
Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev