Du er her

  • Hvor passer jeg inn?

Søknadsprosessen/jobbguide

Hvert år har vi over 2000 søkere, og vi intervjuer 600 søkere i tiden 20. januar til 10. mars. Omtrent 350 av disse søkerne får sesongjobb hos oss. Her finner du litt mer informasjon om prosessen.

Søknad

Du søker ved å benytte søknadsskjemaet på våre nettsider. Der fyller du ut informasjon samt laster opp vedlegg som å legge ved søknaden din. Også i år må du legge ved siste karakterutskrift eller vitnemål for at søknaden din skal bli vurdert.

Når du sender inn din søknad, får en bekreftelseskode på SMS som du må bruke for å bekrefte din søknad.  Ha mobilen tilgjengelig! Sjekk gjerne spamfilteret på e-posten din dersom svaret fra oss uteblir.

Vi tar kun imot søknader via dette søknadsskjemaet og søknader på e-post eller pr post vil ikke bli behandlet. Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du gjerne kontakt oss pr e-post; personal@tusenfryd.no

Vi forsøker å besvare alle søknader innen 14 dager fra vi har mottatt dem.

Hvordan skrive en god søknad

Fyll ut alle punktene i søknadsskjemaet, selv om du kanskje pr i dag for eksempel ikke helt vet når du skal har ferie osv. Du kan heller skrive en kommentar om dette for eksempel i feltet for søknad/motivasjon.

Skriv litt om deg selv og gjerne bitte litt mer utfyllende på hvert spørsmål. Eksempel på to ulike besvarelser:

«Hvorfor jeg vil jobbe i TusenFryd:»

Eks 1: Jeg trenger lønna

Eks 2: Jeg har hørt at det er en spennende og lærerik jobb, og jeg liker å møte mennesker. Jeg er en glad og positiv jente som liker nye utfordringer. Jeg liker at det er litt hektisk og at det er et yrende folkeliv!

Det er et felt for vedlegg der du skal legge ved siste karakterutskrift. Dette må du uansett ha med deg på intervju. Vi er ikke opptatt av karakterer, men ser noe på fravær og orden og oppførsel. Det er IKKE slik at fravær betyr alt for å få jobb hos oss – men dersom du har mye fravær kan det være lurt å tenke gjennom om det er mulig å si noe om årsaken.  Hvis du vil kommentere fravær eller annet som står på karakterutskriften, kan du gjøre det på et av de andre feltene i søknaden din. I år vil vi ikke vurdere søknader som mangler karakterutskrift. Du kan også legge ved andre vedlegg dersom du ønsker det.

Det finnes også tips og eksempler på nettet som kan være gode å kikke på når man skal ut å søke jobb, for eksempel hos Ung.no: http://www.ung.no/arbeid/sommerjobb/

Speedintervju

Innen 14 dager får du vite om du blir innkalt til intervju. Intervju foregår på kveldstid en tirsdag eller torsdag, eller en lørdag på dagtid.  Intervjuet består av et gruppeintervju og et 20 minutters individuelt speedintervju samme kveld. 

På gruppeintervju skal du sammen med flere andre, jobbe sammen, løse fellesoppgaver, samt prøve å vise litt om hvem du er! Deretter er du alene sammen med 1-2 intervjuere. Husk å ta med attester, karakterutskrifter etc.

Det er en stor mulighet for at du allerede samme kveld får vite om du får jobb. I så fall får du tilbud, kontrakt og diverse informasjon med deg hjem.

Arbeidskontrakt

Arbeidskontrakten din angir hvilken stilling du skal ha og hvilke betingelser som gjelder i ansettelsen. Arbeidskontrakten din beskytter både deg og TusenFryd mot misforståelser i forhold til hvilke plikter og rettigheter du har. Les derfor nøye igjennom kontrakten og dersom du er under 18 år, må også en av dine foresatte underskrive på kontrakten i tillegg til deg selv. Alle ansettelser skjer i henhold til Arbeidsmiljøloven, se gjerne også på skatteetaten.no og lovdata.no

Det er frist på ca. 14 dager for å levere kontrakten, og når den er gitt til oss signert så er du altså blitt «TusenFryder», dvs. sesongmedarbeider hos oss!

Opplæring

Alle nye sesongsmedarbeidere får noen timers felles opplæring og deretter både teoretisk og praktisk opplæring på sin egen avdeling. Mye av dette skjer FØR sesongåpning av parken, mens noe av det praktiske skjer i åpningstiden. I år åpner parken lørdag 21.april.

I 2018 vil det særlig være helgene 7.-8. april + 14.-15. april som er satt av til opplæring. Viktig at du holder av disse dagene! Noen avdelinger vil også ha noe opplæring etter skoletid uken før åpning av park. Opplæringen er obligatorisk og du får utbetalt et opplæringshonorar. 

Gøy på jobb!

Sosiale arrangementer og gode tilbud til våre ansatte er viktig. Vi arrangerer flere felles sosiale arrangementer i løpet av sesongen bl.a. Fotballcup og andre felles konkurranser i parken etter jobb. På avslutningsballet vårt på Radisson Blu Plaza vil vi feire sesongen og kåre de beste på hver avdeling gjennom sesonge. I tillegg finner hver avdeling på mye moro med sine egne i løpet av sesongen. 

Sesongen er slutt, hva nå?

I slutten av november sender vi ut sluttbevis og evalueringer til alle ansatte og har man her gjort en god jobb, får man automatisk tilbud om jobb neste sesong! Dvs. at du da ikke trenger å søke på nytt etter endt sesong.

TusenFryd kan gi deg mange og nye muligheter gjennom mange år ved siden av skole og studier. Vi vet at TusenFryd ikke bare blir en sommerjobb, men at man her får venner for livet!

KJØP
Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev