Du er her

  • Jobbe på Tusenfryd Mat og Drikke

Mat og drikke

På disse avdelingene sørger vi for at store og små gjester får mat, drikke og andre godsaker de kan kose seg med. Parken har ca. 230 medarbeidere fordelt på 17 spise- og utsalgssteder som disker opp med blant annet softis, vafler, sukkerspinn, slush, wraps, pizza, burgere og bugnende buffeter.

Dagene på cateringavdelingene kan bli både hektiske med høyt tempo og lange med en del vasking, men dette fører også til et enormt samhold, godt humør og mange fine vennskap. I løpet av sesongen blir det også arrangert mye sosialt, nettopp for å skape et godt arbeidsmiljø med kollegaene dine! Avdelingene har ansvar for både produksjon, salg og vask av spisestedene sine. Du får også verdifull innsikt i «IK-Mat», mattrygghet og sikkerhet, i tillegg til å få mer generell kunnskap om matlaging og håndtering av salg og kasse. De som har jobbet med mat og drikke i parken vår er ofte attraktive hos andre bedrifter senere, ettersom arbeidserfaringen fra Tusenfryd er nyttig i flere andre situasjoner også. Som arbeidsgiver er vi kjent for å ha gode rutiner og et profesjonelt miljø knyttet til matsikkerhet, og for å gi en god start på arbeidslivet.

Driftsområdet for mat og drikke består av tre store avdelinger; Restaurant, Spiseriene og Kioskland. Allikevel får du tildelt ditt sted/steder, slik at du jobber i et mindre miljø og blir trygg på dine oppgaver. De aller fleste jobber tett sammen med mange på sitt skift. I kioskene jobber man mer alene. Uansett avdeling, har vi tre typer jobber på mat og drikke avdelingene:

 

Kiosksalg: Kan du jobbe selvstendig, liker å komme i kontakt med voksne og barn? Har du lyst til å selge boller, belgiske vafler og trylle frem lekre softiser? Velkommen til Kioskland!

Produksjon av mat: Har du en indre kokk som lengter etter å komme ut? På Tusenfryd kan du blant annet lære å lage pizza, hamburgere, wraps, salater og mye annet! Produksjon av mat passer for deg som er interessert i mat, er god til å samarbeide og takler at kjøkkenet «koker»!

Salg og kasse: Blir du gira av å nå mål? Klarer du å holde hodet kaldt når det er lang kø, og ikke blir stresset av pengebehandling? Liker du å snakke med mennesker? Da passer salg og kasse for

Generelt kan vi si at vi ser etter deg som:

  • Tar i et tak og er forberedt på dager med mye action og variert tempo
  • Har hatt ansvar for noe før (barnepass, helgehusvasken i familien, kioskarbeid med idrettslaget)
  • Gjerne liker mat!
  • Tørre å møte gjester og «se folk i øynene»
  • En lagspiller som kan være med på å gjøre det hyggelig mens man jobber sammen

Vi håper du henger med ennå! Her følger litt mer om stillingene våre på mat og drikke.

Oppgavetype/stilling: Salg og kasse

Å stå i kassen betyr å møte gjesten enten når han skal bestille maten, betale den eller begge deler. Ofte medfører det også tett dialog med de som lager maten, og samarbeid er dermed også viktig! For å lykkes som kassemedarbeider er det viktig å alltid ha et smil på lur, og å være kreativ i møte med gjest så de får en super opplevelse! Sist men ikke minst er det også viktig å kunne takle lange køer på en god måte, og like å jobbe i et høyt tempo.

  • Betjene kasse på ett eller to utsalgssteder
  • Salg og mersalg av våre produkter
  • Produksjon av produkter som selges ved behov
  • Sørge for god service i møte med gjesten
  • Ansvar for pengebeholdning og andre verdipapirer
  • Eksponering/utstilling/påfylling av produkter
  • Vasking og stenging

Oppgavetype/stilling: Kiosksalg

Bakeland er kioskene med fokus på bakevarer og is, og er preget av høyt tempo og morsomme oppgaver som å steke boller, vafler, lage is, og å pynte bakevarer for å gjøre produktene mest mulig attraktive for våre gjester. Sukkerlandkioskene har fokus på alt som er søtt, som blant annet sukkerspinn, slush og kjærligheter. Stedene lager også sitt eget popcorn! Sukkerland er avdelingen for deg som liker å pynte og har et godt øye for detaljer. Å jobbe med kiosksalg passer for deg som tør å jobbe alene av og til, som er litt trygg på deg selv og som kan møte gjestene med et smil. En kiosklandfryder er en selvstendig person med et ekstra glimt i øyet!

  • Betjening av kassen
  • Være behjelpelig ovenfor gjester
  • Produsere boller, vafler, is, popcorn og sukkerspinn med mer
  • Pynte kiosken og fremme varene vi selger på en best mulig måte
  • Håndtere kasse og pengebeholdning
  • Renhold, vasking og stenging

Oppgavetype/stilling: Produksjon

Det aller meste av maten som serveres i parken, lages på kjøkkenet på spisestedet av medarbeiderne våre. Hver dag er det et team av medarbeidere som steker, monterer og klargjør maten til gjesten, og som sammen sørger for at kolleger i kassen kan gi gjesten velsmakende mat. Produksjonsmedarbeidere må like å samarbeide, og være flinke til å kommunisere med andre, ettersom det kan bli ganske hektisk på kjøkkenet til tider! Du bør også være organisert, og like å ha det rent og ryddig rundt deg. Har du i tillegg en interesse for matlaging er dette ypperlig for deg!

  • Produsere forskjellige produkter som pizza, hamburger, pommes frites, salater med mer
  • Kommunikasjon og utlevering av produkter til kasseteam
  • Klargjøring og påfylling av råvarer til produksjon
  • Jobbe med forsvarlig og god matsikkerhet
  • Bidra med god service til gjester og kolleger
  • Renhold, vasking og stenging
 

I artikkelen «Hva må til», finner du hva som skal til for å lykkes på TusenFryd og de felles kravene som stilles til alle søkere, se her.

Når du fyller ut søknadsskjema så velger du driftsområde du ønsker å jobbe for. Du kan også gjerne skrive noe om ønsket stilling dersom du vil det. På intervjukveld vil de som rekrutterer gjøre en vurdering av hvor vi tror du passer best, selv om vi selvfølgelig også hører på dine ønsker.

 

Sesongjobber for 2019 legges ut 17. desember

KJØP
Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev