Du er her

 

På TusenFryd jobber alle slags typer unge mennesker. Sammen treffer og server vi nesten en halv million små og store gjester hver sesong. Selv om vi er forskjellige og har ulike stillinger, må alle TusenFrydere snakke og skrive godt minst et skandinavisk språk og dessuten kjenne seg igjen i minst en av våre verdier:

Trygg - rolig og tydelig, prioriterer sikkerhet
Offensiv – energisk, ser alltid etter løsninger, liker å lære nye ting
Entusiastisk – humør og utstråling, skaper raskt kontakt med andre

Kioskland

Vil du vite hemmeligheten bak det gode popcornet, de perfekte bollene og har lyst til å lære å lage sukkerspinn? Da er avdelingen Kioskland det riktige valget! Denne avdelingen består av 11 kiosker spredt utover hele parken med et variert tilbud. Kiosklandteamet har ca. 70 medarbeidere og et lederteam på 6 ledere. Denne avdelingen passer for deg som liker å jobbe selvstendig, men samtidig vil jobbe i team av og til. Kioskene er delt i to grupper; en med fokus på bakevarer og is, og en med fokus på popcorn og sukkerspinn.

Bakeland er kioskene med fokus på bakevarer og is, og er preget av høyt tempo og morsomme oppgaver som å steke boller, vafler og lage is. Det er en fantastisk mulighet til å få arbeide med gjestebehandling og få utfordret sine kreative evner ved å pynte muffins og andre godsaker for å gjøre produktene mest mulig attraktive for våre gjester.

Sukkerland-kioskene har fokus på sukkerspinn og popcorn, og er stedet for deg som liker å pynte og har et godt øye for detaljer. Her lager man sukkerspinn, popcorn, slush og betjener kassen. Målet er at alle gjestene skal forlate kiosken glad og fornøyd med lørdagsgodisen i posen.

Arbeidsoppgavene inkluderer:

  • Betjening av kassen og være behjelpelig ovenfor gjester 
  • Produsere boller, vafler, is, popcorn og sukkerspinn med mer
  • Pynte kiosken og fremme varene vi selger på en best mulig måte
  • Renhold av kiosken

Hvem søker deg som:

  • Er blid og i godt humør
  • Vil arbeide med service og liker å komme i kontakt med voksne og barn
  • Trives med å jobbe selvstendig
  • Motiveres av nå nye mål
  • Er en lagspiller som kan være med på å skape et godt arbeidsmiljø  
KJØP
Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev