Du er her

 

På TusenFryd jobber alle slags typer unge mennesker. Sammen treffer og server vi nesten en halv million små og store gjester hver sesong. Selv om vi er forskjellige og har ulike stillinger, må alle TusenFrydere snakke og skrive godt minst et skandinavisk språk og dessuten kjenne seg igjen i minst en av våre verdier:

Trygg - rolig og tydelig, prioriterer sikkerhet
Offensiv – energisk, ser alltid etter løsninger, liker å lære nye ting
Entusiastisk – humør og utstråling, skaper raskt kontakt med andre

Er du over 18 år og vurderer å søke jobb hos oss?

Vi sier at hovedregelen er at søkere til TusenFryd bør fylle 16 år i løpet av året. Det skjer mye i tenåringsårene og den enkelte utvikler seg i evner, ferdigheter, motivasjon og ansvar i ulikt tempo. Hver sesong ser vi at det første møtet med arbeidslivet kan være en overgang for mange av de nye medarbeiderne. Hos oss sitter smilet alltid løst og det er mye glede på jobben, men samtidig er det lange arbeidsdager og oppgaver som skal løses. Som arbeidsgiver tar vi i landets største ungdomsbedrift, har TusenFryd en særlig oppgave i å følge opp at den enkelte klarer å tilpasse seg arbeidslivet. Vi er glad for at mange av TusenFryderne blir værende i mange år, og har en lang CV og karriere å vise til når studiene er ferdige og de skal ut å søke fast jobb.

Omtrent halvparten av våre medarbeidere hver sesong er under 18 år, og mange av dem er nye for sesongen. Det er vi stolte av! Samtidig er det ingen tvil at vi gjerne vil ha nye medarbeidere som fyller 18 i år, eller er eldre enn det. Vi tror at DU kan bety en forskjell på TusenFryd og være et viktig bidrag både i selve jobben og sosialt! Og det er mange muligheter for karriereutvikling hos oss.

Det er særlig noen avdelinger der vi kun ansetter medarbeidere over 18 år, pga. ansvaret som følger med. Og så er det en del avdelinger der vi virkelig ser nytten av å ha en miks av aldersgrupper.

Er du over 18 år og vurderer å søke jobb hos oss? Da kan du særlig kikke på annonsene til disse avdelingene:

 

KJØP
Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev