Du er her

  • Vår i parken
Onsdag, mars 29, 2017 - 13:55

Da er vi igjen inne i den siste måneden før vi åpner. Selv om det ikke synes utad er det alltid den måneden som er mest hektisk i sesongen for oss som er fast ansatte her på TusenFryd. Det meste som er planlagt siden parken stengte etter "Halloween perioden" skal settes ut i live. I år er første åpningsdag 22. april, og åpningsdagen kommer alltid tidligere enn det man skulle tro. 

De på teknisk er travelt opptatt med å klargjøre attraksjonene for sesongen. Personal og de andre avdelingene holder på med opplæring av nye og gamle sesongansatte. Det skal bli virkelig spennende å se mange nye fjes rundt i parken i år. Vår flotte Event-avdeling er også travelt opptatt med å legge kabalen for sesongen, men de har fortsatt noen ledige datoer. Så hvis du skal arrangere sommerfest eller familiedag for bedriften din så er det bare å sende dem en mail eller ta en telefon.

Ellers har vi endelig fått på plass rabatter og fordelsprogram til våre sesongkort. De nye fordelene for sesongkort er postet på sidene her. Det er mange nyheter så har du ikke sett sesongkortfordelene så er det verdt å få med seg. 

Den store nyheten for i år når det gjelder billetter er at vi virkelig har gjort Mini sesongkortet til 599,- til et attraktivt alternativ. I år kan du besøke oss alle dager frem t.o.m. 31 juli hvis du er innehaver av et Mini sesongkort.

Maxi Sesongkort har også fått flere nye sesongkortfordeler. Bl.a. Har du nå mylighet til å få kjøpt et kupongkort på 10 måltider for kun kr. 669,-. Det er penger som du fort sparer inn hvis du besøker oss mange ganger i løpet av sesongen. Kupongene kan du helt og holdent velge om du bruker selv eller om du vil dele med andre.

Så vi håper at vi får se deg i løpet av sesongen. Vi gleder oss virkelig til denne sesongen!