Du er her

Behandling og bruk av personopplysninger

Ved å abonnere på nyheter og tilbud samtykker du til at Tusenfryd AS og det spanske morselskapet Parques Reunidos Servicios Centrales S.A. kan behandle de personopplysninger som er oppgitt av deg for å sende deg spesialtilbud, nyhetsbrev samt promotering og deltakelse i spill og konkurranser knyttet til de fornøyelsesparkene som til enhver tid omfattes av Parques Reunidos Group.;

Tusenfryd AS (adresse; Fryds vei 25 - 1407 Vinterbro) og Parques Reunidos Servicios Centrales, S.A. (adresse; Paseo de la Castellana 216, planta 16, 28046, Madrid, Spania) er begge behandlingsansvarlige. Personopplysningene du oppgir blir lagret i en felles database i Spania som kontrolleres av de to selskapene. Dine personopplysninger vil ikke bli utlevert til utenforstående med mindre det skulle følge av norsk eller spansk lov. De behandlingsansvarlige vil også kunne benytte underleverandører ved behandling av dine personopplysninger. Både Spania og Norge har personvernlovgivning basert på det samme EU direktivet 95/46/EF som oppfyller kravet til forsvarlig behandling av personopplysninger.

Opplysninger som er oppgitt av deg i forbindelse med billettkjøp slettes etter endt sesong med mindre du ettertrykkelig gir oss rettighet til å benytte oppgitt informasjon ved å krysse av i avkrysningrubrikken "Ja, jeg vil motta e-post med nyheter og tilbud."

Det er frivillig å oppgi dine personopplysninger og samtykket kan når som helst trekkes tilbake. Vi gjør samtidig oppmerksom på at dersom du trekker samtykket tilbake, vil det nødvendigvis kunne få konsekvenser for vår mulighet til å gjennomføre kundeforholdet. Du har også rett til å kreve innsyn i hvilke personopplysninger som behandles om deg, samt kreve retting og sletting av personopplysninger. I så fall ber vi deg sende en skriftlig forespørsel enten til Tusenfryd AS eller Parques Reunidos Servicios Centrales, S.A. Den skriftlige forespørselen merkes med "ARCO Request". I tillegg ber vi deg vedlegge kopi av legitimasjon.

Selskaper i Parques Reunidos Group

Parques Reunidos Group består per d.d. av følgende selskaper, hvor hovedaktiviteten er drift av fornøyelses-/fritidsparker: Parques Reunidos, S.A., Parques Reunidos Valencia, S.A., Leisure Parks, S.A., Parques de la Naturaleza Selwo S.L., Zoos Ibéricos, S.A., Parque de Atracciones San Fernando de Henares, S.L.U., Aquopolis Cartaya, S.L.U., Madrid Theme Park Management, S.L.U., Travelparks Viajes, S.L.U. Likewise, in the European Union / European Economic Area, the PARQUES REUNIDOS GROUP comprises to date the following companies, whose main activity is the management of leisure parks (leisure acuatic and parks, cable cars, zoos, etc.): Bobbejaanland B.V.B.A., (Belgium), Bon-Bon Land A/S, (Denmark) TusenFryd A/S, (Norway), BoSommarland A/S, (Norway), Marineland, SAS, LB Investissement S.A. and Delphinus SAS, (France), Grant Leisure Group, Ltd. y Real Live Leisure Company Ltd (UK) y Parco Della Standiana, S.r.L., (Italy).

Formidling av opplysninger til tredjeperson

Vi formidler aldri opplysninger videre til tredjeperson utover de forbehold som er tatt i punktene over, med unntak av situasjoner hvor det er mistanke om svindel. Opplysninger kan da bli utlevert til myndigheter.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Tilgang til denne siden kan innebære bruk av informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små filer med informasjon som lagres på server for hver enkelt bruker slik at serveren kan huske informasjon, som i etterkant bare serveren som implementerte informasjonskapselen har tilgang til å lese. Informasjonskapsler har generelt en tidsbegrenset varighet. Informasjonskapsler gir ikke tilgang til brukerens telefonnummer, e-postadresse eller annen kontaktinformasjon. Informasjonskapsler skal ikke benyttes til å ta ut informasjon fra brukerens harddisk eller stjele personlige data. Brukere som ikke ønsker å motta informasjonskapsler eller ikke ønsker informasjon om implementering av dette, kan konfigurere dette på sin egen server/PC eller nettleser.