Du er her

Mandag, mai 22, 2017 - 10:37

Denne guiden er laget som et hjelpemiddel for gjester med særlige behov. Den gir informasjon om alle våre attraksjoner, slik at det skal være enklere å orientere seg om hvilke attraksjoner som passer hver enkelt.

Pris for funksjonshemmede
Kr. 300,-. Ledsagere får fri entré mot fremvisning av ledsagerbevis utstedt av kommunen.
Denne billettkategorien kan kun kjøpes direkte hos oss, enten i en av våre billettluker eller hos Gjesteservice.

Attraksjoner
Attraksjonene har forskjellige krav i forhold til førlighet. Se vår attraksjonsguide for funksjonshemmede Microsoft Office document iconinformasjonsguide-hc.doc

Parkering
Oppmerkede p-plasser for handicappede befinner seg på parkeringsplassen like på oversiden av hovedinngangen. Husk parkeringsbevis i vinduet.

Rulletrapp
Fra billettlukene går veien opp til parken via rulletrapp. Denne er lang og forholdsvis bratt, men kan benyttes av rullestolbrukere med ledsager på eget ansvar.

Gangvei
Det er gangvei fra billettlukene og opp i parken. Denne er asfaltert og et godt alternativ for rullestolbrukere. Ved behov for hjelp, ta kontakt med personalet i Gjesteservice til høyre for billettlukene.

Informasjon
Ytterligere informasjon fås ved henvendelse til Gjesteservice ved siden av billettlukene.

Toaletter
Det finnes toaletter for funksjonshemmede flere steder i parken. Se parkkartet.

Spisesteder
For rullestolbrukere anbefaler vi følgende spisesteder; Rockburger'n og Vertshuset.

 

Kjære gjest

Normalt på denne tiden av året gleder vi oss til en ny sesong i TusenFryd. Men som alle vet er det Coronaviruset og utviklingen av dette alle har fokus på i disse dager. Situasjonen påvirker og får store konsekvenser for reiselivsnæringen og også TusenFryd som en av landets største attraksjoner.

På grunn av de rådende omstendighetene ser vi derfor at vi må utsette årets sesongåpning til tidligst lørdag 16. mai.

Helse og sikkerhet til våres gjester og medarbeidere har alltid vår høyeste prioritet. Vi følger situasjonen dag for dag og vil overholde anbefalinger og pålegg fra Folkehelseinstituttet og lokale myndigheter.

For å tilby våre gjester størst mulig fleksibilitet, vil alle dagsbilletter til TusenFryd forbli gyldige. Selv om de i utgangspunktet bare skulle være gyldige på en dato hvor vi eventuelt. ikke har fått åpnet pga COVID-19 situasjonen. Send i så fall en epost på firmapost@tusenfryd.no med din billettinfo.

Vi håper at vi snart skal kunne ønske dere velkommen til TusenFryd igjen. Følg med på tusenfryd.no eller våre Facebooksider i fremover for ytterligere oppdateringer