Du er her

  • Sesongavslutning - 1 dag igjen
Tirsdag, oktober 24, 2017 - 13:00

Da er tiden snart her for siste dag av «Halloween på TusenFryd» og sesongavslutning her på TusenFryd. Etter en Halloween-feiring som har overgått all forventning så håper vi på en heidundranes sesongavslutning her på TusenFryd lørdag 28. oktober.

Siden vi vil ha flest mulig her i «Halloween-stemning» kommer man også denne dagen inn gratis hvis man har Halloween-kostyme (minimum maske/sminke og ett klesplagg). Det er bare å gå rett til inngangen.

årets «Halloween-skumling»

Vi vil kåre årets «Halloween-skumling» i to klasser. 0-11 år og 12 - 100 år. I begge klasser vil vinneren motta 2 sesongkort for sesongen 2018 og den beste av alle «Halloween-skumlingene» vil vinne en iPad. 

Vil du delta?

  1. Kom til TusenFryd i Halloween-kostyme lørdag 21. eller lørdag 28. oktober. 
  2. Ta en selfie/bilde av deg foran Halloween veggen ved Finkarusellen (den med #halloweenpåtusenfryd).
  3. Legg bildet ut på Instagram med emneknagg/hashtagg  #halloweenpåtusenfryd.*

Vinnere av sesongkort og vinneren av iPad vil bli kåret av vår jury tirsdag 31. oktober og offentliggjort på våre websider, Facebook og Instagram.

Kjære gjest

Vi er glade for nå å kunne informere om at planlagt åpning blir lørdag 13. juni.

Det er fortsatt mange detaljer som skal på plass og vi vil etter hvert kommunisere på hjemmesidene våre hvilke tilpasninger vi gjør for at vi skal kunne ivareta sikkerheten og smittevernet for gjester og ansatte.

Alle gjester bes om å kjøpe billetter via våre nettsider eller App. Vi vil inntil videre selge kun daterte billetter for hele tiden kunne ha kontroll på antall gjester hver enkelt dag. Gjester med ledsagerbevis kan kjøpe seniorbillett via nettsidene. Ledsagerbevis må fremvises ved inngang. For enkelte gjestekategorier som ikke kan kjøpe billetter digitalt vil det være billettluke tilgjengelig i parken.
​​​
Gjester som har kjøpt sesongkort kan bruke dette, men må reservere dagsbesøket sitt gjennom nettsidene våre. Denne løsninger vil være tilgjengelig fra ca 10. juni. For å holde god kontroll på forventet dagsbesøk er salg av sesongkort stanset inntil videre. Alle som har kjøpt sesongkort for 2020 vil automatisk få forlenget gyldigheten av dette til 13. juni 2021.

Våre viktigste tiltak og anbefalinger finner du her. 

Vi gleder oss til å se dere her på TusenFryd i sommer!

Oppdatert 27. mai 2020