Du er her

  • Halloween starter 29. september
Tirsdag, september 4, 2018 - 11:00

29. september er parken klar for Halloween og zombier og monstre er tilbake her på TusenFryd. Vi gleder oss til en Halloween periode som både kommer til å være skremmende og hyggelig.

Alle som liker spøkelser, zombier og monstre kan igjen glede seg for tredje året på rad. Halloween-attraksjonene er lokalisert i avgrensede områder og parkens øvrige attraksjoner, med noen unntak, vil driftes gjennom hele perioden.

Under Halloween vil du finne følgende labyrinter her på TusenFryd. 

  • «Forbannelsen» ligger helt øverst i parken ved siden av attraksjonen SkyCoaster. I den mørke labyrinten skal et mord etterforskes…. 
  • «Blodige smil» finner du på hovedscenen, og er helt mørk inni. Seks «klovner» oppholder seg her, og puljer på 6-7 gjester skal finne veien ut. Du vil få en lommelykt til hjelp, men møte overraskelser og hindre underveis. 
  • «Zombielaboratoriet» er en labyrint med vegger, befinner seg der radiobilene vanligvis er. Også denne er lystett og mørk. Gjestene vil måtte finne veien ut, men denne gangen uten lommelykter. Mens zombiene vandrer hvileløse rundt i laboratoriet. 
  • «Barnas Labyrint» er beregnet for barn i alderen 5-8 år. Her blir det langt triveligere, men med tydelige innslag av kjente Halloween-elementer. Labyrinten har halmvegger og det ligger gresskar strødd omkring. Barna møter snille hekser, og kan delta i aktiviteter og vinne godterier. 

I tillegg vil zombier og monstre slippes ut i parken hver time mot slutten av dagen. 

Men er du en av de som ikke vil bli skremt så er det bare å holde seg unna de avgrensede Halloween områdene og bare hygge seg i parken som ellers.

Halloween blir avviklet følgende dager: 29. sept. – 7. okt. (alle dager), lørdag 13. okt., lørdag 20. okt., lørdag 27. okt. og søndag 28. okt.

Les mer på halloween.tusenfryd.no