Du er her

  • Husk gyldig billett!
Mandag, juli 27, 2020 - 11:30

Kjære gjester!

Vi har de siste dagene blitt gjort oppmerksom på misbruk av personlige sesongkort. Vi må derfor se oss nødt til å bli strengere på legitimering ved bruk.

Vi minner på sesongkort er personlige og at alle våre sesongkort har bilde av innehaver som vises på vår skjerm ved scanning i billettlukene, mistanke om misbruk kan resultere i at sesongkortet blir sperret.

Det florerer ulike rabattkoder fra våre samarbeidsavtaler for kjøp av ordinære billetter samt videresalg av tilsynelatende ubrukte billetter. Vi gjør oppmerksom på at TusenFryd ikke står ansvarlig ved kjøp av billetter fra andre kanaler enn våre egne, og at du i disse tilfeller kan nektes adgang ved ankomst dersom det er utsolgt for billetter på web. Vi har ikke anledning til å sjekke om billetten er brukt eller ikke før ankomst og anbefaler dere derfor ta forhåndsregler ved kjøp fra eksterne kanaler for å unngå svindel.

Ved bruk av rabattkode ved billettkjøp minner vi om at medlemsbevis fremvises sammen med billetten der det er spesifisert i tilbudet, har du ikke dette kan du bli bedt om å kjøpe ny billett eller i ytterste konsekvens nektes adgang til parken.