Du er her

  • Sesongåpning 2019
Fredag, April 26, 2019 - 14:00

Lørdag 27. april er det klart for å åpne portene til Norges morsomste park. Endelig skal vi få se massevis av glade gjester i parken igjen!

Hos oss finner du attraksjoner for både liten og stor, fra de tøffeste attraksjonene som SpeedMonster og Spinspider til Barnas Fryd og Frydskogen for de små. Den siste nyheten er fjorårets er Steampunk Hunters, "Norges første virtuelle berg- og dalbane».

Selv om mange «ikke tror vi jobber når vi ikke har åpent» er det alltid de siste månedene før åpning som er mest hektisk i sesongen for oss som er fast ansatte her på TusenFryd. Det meste som er planlagt siden parken stengte etter "Halloween perioden" skal settes ut i live. En kjempejobb er gjort av alle ansatte den siste tiden. 

De på teknisk har vært travelt opptatt med å klargjøre attraksjonene for sesongen. Personal og de andre avdelingene har holdt på med opplæring av nye og gamle sesongansatte. Det skal bli virkelig spennende å se mange nye fjes rundt i parken i år. Vår flotte Event-avdeling er også travelt opptatt med å legge kabalen for sesongen, men de har fortsatt noen ledige datoer. Så hvis du skal arrangere sommerfest eller familiedag for bedriften din så er det bare å sende dem en mail eller ta en telefon.

Ellers er de nye fordelene for sesongkort er postet på sidene her. Det er mange nyheter så har du ikke sett sesongkortfordelene så er det verdt å få med seg. Hardu MAXI Sesongkort kan du ta med deg en venn gratis pr. sesongkort både 27. og 28. april. Dette er en av mange sesongkortfordeler her på Tusenfryd.

Velkommen til sesongåpning her på TusenFryd!

Kjære gjest

Vi er glade for nå å kunne informere om at planlagt åpning blir lørdag 13. juni.

Det er fortsatt mange detaljer som skal på plass og vi vil etter hvert kommunisere på hjemmesidene våre hvilke tilpasninger vi gjør for at vi skal kunne ivareta sikkerheten og smittevernet for gjester og ansatte.

Alle gjester bes om å kjøpe billetter via våre nettsider eller App. Vi vil inntil videre selge kun daterte billetter for hele tiden kunne ha kontroll på antall gjester hver enkelt dag. Gjester med ledsagerbevis kan kjøpe seniorbillett via nettsidene. Ledsagerbevis må fremvises ved inngang. For enkelte gjestekategorier som ikke kan kjøpe billetter digitalt vil det være billettluke tilgjengelig i parken.
​​​
Gjester som har kjøpt sesongkort kan bruke dette, men må reservere dagsbesøket sitt gjennom nettsidene våre. Denne løsninger vil være tilgjengelig fra ca 10. juni. For å holde god kontroll på forventet dagsbesøk er salg av sesongkort stanset inntil videre. Alle som har kjøpt sesongkort for 2020 vil automatisk få forlenget gyldigheten av dette til 13. juni 2021.

Våre viktigste tiltak og anbefalinger finner du her. 

Vi gleder oss til å se dere her på TusenFryd i sommer!

Oppdatert 27. mai 2020