Du er her

  • Vinter 2016
Mandag, november 7, 2016 - 11:39

Da har vinteren kommet til TusenFryd. Det er nesten uvirkelig at det bare er litt over en uke siden vi lukket portene for denne sesongen. Det er så mange fine opplevelser å se tilbake på at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal starte. Men først og fremst vil vi takke alle glade gjester og sesongansatte som har gjort dette til en helt fantastisk sesong.

Noen av de store høydepunktene er helt klart åpningen av Ragnarok, Burnout Stuntshow og "Halloween på TusenFryd". Ragnarok har allerede blitt en av de mest populære attraksjonene i parken. Noe som ikke er så rart. Det er en attraksjon som har noe å tilby for "barn for alle aldre". Burnout Stuntshow var like populært som i fjor. Det er tydelig at Asgeir og "de gale Italienerne" virkelig har funnet en oppskriften på et motorshow som absolutt alle kan sette pris på. For første gang gjennomførte vi også "Halloween på TusenFryd". En spennende opplevelse for alle, selv oss som jobber her. Det ga absolutt mersmak. Zombiene og monsterne ble bare bedre og skumlere etter som dagene gikk, og satte et flott punktum for en fantastisk sesong.

Så nå er "vinterarbeidet" og forberedelsene for neste sesong allerede i gang. Vi gleder oss allerede. 

Kjære gjest

Vi er glade for nå å kunne informere om at planlagt åpning blir lørdag 13. juni.

Det er fortsatt mange detaljer som skal på plass og vi vil etter hvert kommunisere på hjemmesidene våre hvilke tilpasninger vi gjør for at vi skal kunne ivareta sikkerheten og smittevernet for gjester og ansatte.

Alle gjester bes om å kjøpe billetter via våre nettsider eller App. Vi vil inntil videre selge kun daterte billetter for hele tiden kunne ha kontroll på antall gjester hver enkelt dag. Gjester med ledsagerbevis kan kjøpe seniorbillett via nettsidene. Ledsagerbevis må fremvises ved inngang. For enkelte gjestekategorier som ikke kan kjøpe billetter digitalt vil det være billettluke tilgjengelig i parken.
​​​
Gjester som har kjøpt sesongkort kan bruke dette, men må reservere dagsbesøket sitt gjennom nettsidene våre. Denne løsninger vil være tilgjengelig fra ca 10. juni. For å holde god kontroll på forventet dagsbesøk er salg av sesongkort stanset inntil videre. Alle som har kjøpt sesongkort for 2020 vil automatisk få forlenget gyldigheten av dette til 13. juni 2021.

Våre viktigste tiltak og anbefalinger finner du her. 

Vi gleder oss til å se dere her på TusenFryd i sommer!

Oppdatert 27. mai 2020