Du er her

Fredag, oktober 10, 2014 - 12:46

Skrevet av Lene Larssen

Skrevet av Lene Larssen

Dette har jeg gruet meg til. Lenge. Jeg har visst at jeg en sesong må bli min siste på TusenFryd, men det gjør ikke avslutningen mindre vemodig. Etter ni kjempefine sesonger takker jeg for meg, med en klump i halsen.

Så hvorfor skal jeg dele dette her? Jo, det er da ingen grunn til at det skal være hemmelig hvor fantastisk det er å jobbe på TusenFryd! Og jeg kan ikke takke alle menneskene jeg har jobbet med nok.

Jeg startet på Spill i 2006, der hadde jeg to kjempefine sesonger. Som medarbeider opplevde jeg et helt utrolig miljø, som gjorde det til en selvfølge at jeg ønsket å fortsette flere sesonger. Etter de første to sesongene, byttet jeg til Restaurant, og der har jeg vært siden.

Emilie og Lene

Emilie og Lene

 

På Restaurant har jeg hatt en fantastisk reise, hvor jeg har fått klatre i gradene og etter hvert utvikle meg som leder. Lederrollen i seg selv har vært en unik mulighet, men denne alene har ikke vært det som har holdt meg på TusenFryd i disse årene.

Den ene faktoren som har gjort at jeg har valgt å jobbe på TusenFryd i mange sesonger, er menneskene. Det høres kanskje litt klisje ut? Men jeg tror det er grunnen for alle som ønsker å fortsette en sesong til.

Jeg har gledet meg til å gå på jobb hver eneste dag. Alle medarbeiderne på hver og en avdeling skaper et unikt arbeidsmiljø, og ingen dager er like. Å følge utviklingen til hver og en er givende, og jeg har fått utrolig mye igjen.

Som leder har jeg vært en del av et team. Jeg har tilbrakt mye tid med lederne og vi har hatt det utrolig gøy sammen! Å jobbe tett med unge ledere og ta del i deres personlige utvikling, har vært en fantastisk opplevelse. Samtidig har teamfølelsen vært en støtte og gitt motivasjon sammen med mye glede.

Lederteamet

Lederteamet

 

De siste syv sesongene har jeg hatt en å se opp til, som støtter, motiverer og gir meg utrolig mye. Thea har vært min nærmeste leder og jeg kunne ikke ha tenkt meg noen andre. Vi er som natt og dag, men jeg har lært utrolig mye av henne og er takknemlig for alt hun har gjort for meg.

Lene og Thea

Lene og Thea

 

Etter ni fantastiske sesonger tar jeg kun med meg gode minner fra TusenFryd. Dette har vært så mye mer enn en jobb og jeg er takknemlig for alt jeg har fått oppleve. Tusen takk til alle dere som har vært med på min reise – vi sees nok igjen!