Du er her

  • Takk for en flott sesong
Onsdag, november 1, 2017 - 11:00

Da var sesongen over for 2017. Nok en flott sesong med mange fantastiske opplevelser er lagt bak oss.

Men først og fremst vil vi takke alle glade gjester og sesongansatte som har gjort dette til en fantastisk sesong.
De store høydepunktene har helt klart vært Burnout Stuntshow og «Halloween på TusenFryd».

Denne sesongens Burnout Stuntshow gikk nok en gang for fulle tribuner. Asgeir og «de gale italienerne» sitt nye show for sesongen så virkelig ut til å begeistre publikum. Det var helt klart et show som falt i smak hos både store og små.  

For andre gang gjennomførte vi også «Halloween på TusenFryd». Etter et par dager hvor værgudene ikke var helt på vår side kom «Halloween på TusenFryd» virkelig i gang. Det har bare vært fantastisk å se hvor engasjerte gjestene har vært under monsterslippene og i de forskjellige «Halloween-labyrintene». Årets nye skrekk-labyrint «Forbannelsen» falt tydeligvis også i smak. Etter litt småjusteringer føler vi at det ble en veldig god attraksjon som virkelig skremte både gjester og oss ansatte som prøvde den. Våre «zombier og monstre» ble bare bedre og bedre under Halloween-perioden. De er en fryd å se hvor engasjerte de er i jobben sin.  

Så nå er "vinterarbeidet" og forberedelsene for neste sesong allerede i gang. Vi gleder oss allerede til å ha dere som gjester på TusenFryd i 2018. 

Vi sees i 2018!

PS! Følg med for gode tilbud og rabatter på sesongkort og billetter i perioden rundt «Black Friday».