Du er her

Mandag, juni 20, 2016 - 10:32

Mulighetene er mange – også i regnvær.
 
Selv om det er regnvær er alle våre attraksjoner åpne, og du kan fortsatt få mange gode frydefulle opplevelser - til og med uten å bli våt eller kald.
 
Unngå lange køer på dine favorittattraksjoner, eller prøv noen av våre attraksjoner som er under tak eller innendørs. Far kan kjøre store radiobiler, og de mindre i familen kan kjøre små radiobiler eller ta en runde på MC-hopp. For de som vil ta det rolig er Finkarusellen like fin i regnvær som i solskinn! Om du kjenner vinnerlykken krible er hele spillgata og alle andre spill i parken under tak.
 
Trenger dere litt varme i kroppen eller noe smått å spise så gå til Vertshusets egen kaffe- og kakebar. Her selges det også buffet til liten og stor! Varm nystekt pizza på Pizza Verkstedet er heller ikke å forakte. Eller hva med en deilig hamburgermeny på Rockburgern? Du skal slippe å bli våt når du spiser hos oss!
 
Og lar du deg ikke plage av å bli våt så er jo en regnværsdag en glimrende anledning til å ta Ragnarok, Tømmerstupet og SuperSplash! Her er jo sjansen for en «dusj» så absolutt tilstede allikevel.
 
Med andre ord: Muligheten er mange selv på en regnværsdag. Og skulle det bli for vått, så får du alltids kjøpt TusenFryds regnponchoer!