Du er her

  • TusenFryd på en regnværsdag
Lørdag, august 5, 2017 - 11:00

Om regnværet plutselig skulle dukke opp akkurat den dagen DU hadde planer om å besøke parken, er det ingen grunn til å avlyse turen. En TusenFryd-dag i regnet kan være vel så bra som en TusenFryd-dag i sola.

Den største fordelen med å besøke TusenFryd på en regnværsdag er at det nesten alltid er svært lite kø, og når det er lite kø, så rekker du å ta mange flere attraksjoner! I en rekke av våre attraksjoner har du faktisk tak over hodet. Dette gjelder for eksempel Radiobilene, Thors Hammer, Nightmare, Bestefars biler og Ballongferden. Dersom du allikevel skulle falle for fristelsen med å kjøre et par vannfylte attraksjoner, så kan det også være kjekt å vite at vi har en egen tørkemaskin nede ved Supersplash og Ragnarok, hvor du blir tørr igjen før du vet ordet av det.

For en tipp-topp-tommel-opp regnfylt dag, kan det være lurt å gjøre noen forberedelser før du drar hjemmefra. Vi anbefaler selvsagt å pakke med støvler og regntøy, og gjerne et ekstra skift, så du holder deg tørr og varm hele dagen. Skulle du mot formodning glemme igjen regntøyet hjemme, så er det mulig å få kjøpt både regntøy og paraplyer inne i parken, og vi har regnponchoer til kun 25kr. Det kan også være lurt å pakke med seg termos med noe godt og varmt å drikke på gjennom dagen, men om også den skulle bli lagt igjen hjemme, er det ingen grunn til bekymring. Hvis du kjøper en kopp kaffe på TusenFryd, får du gratis påfyll opptil fire ganger samme dag!

Om sulten setter i, er det også mulig å få tak i et varmt måltid innendørs. På Vertshuset kan du nyte vår buffet med masse godt å spise for både barn og voksne, blant annet wok, taco, salat og pasta. Dersom du ønsker noe mer lettvint, anbefaler vi en tur til Pizzaverkstedet eller Rockburger, hvor det også er mulig å sitte inne.

På TusenFryd er også mange av spillene under tak, slik at du kan få utløp for konkurranselysten uten å regne bort! BlikkBoks, Lykkehjulet, Tautrekk og Whack-a-Mole er bare noen av våre mange spill som du kan prøve ut med tak over hodet.

Så det er ingen grunn til å bli sittende inne selv om været ikke viser seg fra sin beste side. Velkommen til TusenFryd! :-)