Du er her

  • Event blogg vår 2017
Mandag, mars 20, 2017 - 10:55

Akkurat nå er det overskyet og grått ute, men etter en liten rundvandring i TusenFryd så ser vi alle vårtegn.  Våre kolleger på Teknisk avdeling er i full gang med å gjøre parken klar og vårtegn for oss er når vi vasker rulletrappen, setter frem søplebøtter, pakker ut vår attraksjon Sverre – da kjenner vi at det kribler i magen!
  
Det er flere som lurer på hva vi gjør her ute i parken på vinteren.

Jo, på denne tiden av året er det egentlig høysesong for salgsavdelingen. Mange bedrifter er i tenkeboksen og i planleggingsfasen hvor de skal ha sin firmafest eller teambuilding.  Det er da vi må være frempå, slik at de husker hva vi tilbyr hos TusenFryd Event.

Camilla og Marie-Louise heter vi som jobber med salg av TusenFryd mot grupper, bedrifter, foreninger, hoteller og andre samarbeidspartnere. Det er vi som bistår våre kunder med idéer til sommerfester og familiedager med leker, aktiviteter og mange andre spennende opplevelser.

Vi er to blide damer som har lang erfaring innenfor reiseliv og vi simpelthen elsker karuseller, sukkerspinn, hyl og latter fra glade gjester i parken.

Det å ha det gøy sammen på jobben betyr utrolig mye for oss.  Når snøen ligger dyp på TusenFryd og vi skal kontakte bedrifter for neste sommers arrangement ja, da hjelper det med god stemning på kontoret.

Epler
Her tester vi glaserte epler som skal selges i parken til sommeren!  Nam, nam!

Nå er det ikke lenge til vi åpner parken, portene slår opp 22. april og vi gleder oss stort til å se alle gjester som løper inn porten.

Kontakt oss gjerne på salg@tusenfryd.no eller 64 97 64 00. Du kan også melde deg på vårt nyhetsbrev her.

Vi gleder oss til å se dere i løpet av sesongen! Frydefull hilsen, Camilla og Marie-Louise