Du er her

  • Draculas Familiemiddag 1
Torsdag, oktober 10, 2019 - 14:10
Arrangementet er dessverre avlyst. Påmeldte deltagere vil bli kontaktet via epost.

Velkommen til Draculas Familiemiddag!

Er du klar for en "skremmende familieopplevelse"? Ta med familien på en middag hos Grev Dracula, hans kone Elisabeth og deres barn Draco og Esmeralda på Vertshuset etter en dag med halloween-feiring i parken. 

Lørdag 19. Oktober 17.30 – 19.30 kan du delta på dette lukkede arrangementet etter parkens stengetid. Middagen består av vår spennende Halloween buffet og "grusomme" desserter. Det vil også bli arrangert aktiviteter for barna. De er nok best egnet for barn mellom 6-12 år, men alle kan delta.

For gjester som ikke er i parken denne dagen men bare skal på dette arrangementet (bare har kjøpt billett til dette) så gis det adgang inn til parken fra kl. 16.00. Gjestene har adgang til 1.etg i Vertshuset fra kl. 17.00, der en venn av familien vil ha ta i mot dem frem til middagen begynner 17.30.
 

Draculas Familiemiddag menyen er klar
Konrads Halloween-meny

Draculas Familiemiddag under middag
Grusomt hyggelig Halloween-stemining

Draculas Familiemiddag skål
Vertskapet ønsker velkommen

Draculas Familiemiddag aktiviteter for barna
Vertinnen ønsker velkommen til aktiviteter for barna

Draculas Familiemiddag desserter
Grusomt gode Halloween-desserter

Kjære gjest

Vi er glade for nå å kunne informere om at planlagt åpning blir lørdag 13. juni.

Det er fortsatt mange detaljer som skal på plass og vi vil etter hvert kommunisere på hjemmesidene våre hvilke tilpasninger vi gjør for at vi skal kunne ivareta sikkerheten og smittevernet for gjester og ansatte.

Alle gjester bes om å kjøpe billetter via våre nettsider eller App. Vi vil inntil videre selge kun daterte billetter for hele tiden kunne ha kontroll på antall gjester hver enkelt dag. Gjester med ledsagerbevis kan kjøpe seniorbillett via nettsidene. Ledsagerbevis må fremvises ved inngang. For enkelte gjestekategorier som ikke kan kjøpe billetter digitalt vil det være billettluke tilgjengelig i parken.
​​​
Gjester som har kjøpt sesongkort kan bruke dette, men må reservere dagsbesøket sitt gjennom nettsidene våre. Denne løsninger vil være tilgjengelig fra ca 10. juni. For å holde god kontroll på forventet dagsbesøk er salg av sesongkort stanset inntil videre. Alle som har kjøpt sesongkort for 2020 vil automatisk få forlenget gyldigheten av dette til 13. juni 2021.

Våre viktigste tiltak og anbefalinger finner du her. 

Vi gleder oss til å se dere her på TusenFryd i sommer!

Oppdatert 27. mai 2020