Du er her

  • Draculas Familiemiddag 1
Torsdag, oktober 10, 2019 - 14:10
Arrangementet er dessverre avlyst. Påmeldte deltagere vil bli kontaktet via epost.

Velkommen til Draculas Familiemiddag!

Er du klar for en "skremmende familieopplevelse"? Ta med familien på en middag hos Grev Dracula, hans kone Elisabeth og deres barn Draco og Esmeralda på Vertshuset etter en dag med halloween-feiring i parken. 

Lørdag 19. Oktober 17.30 – 19.30 kan du delta på dette lukkede arrangementet etter parkens stengetid. Middagen består av vår spennende Halloween buffet og "grusomme" desserter. Det vil også bli arrangert aktiviteter for barna. De er nok best egnet for barn mellom 6-12 år, men alle kan delta.

For gjester som ikke er i parken denne dagen men bare skal på dette arrangementet (bare har kjøpt billett til dette) så gis det adgang inn til parken fra kl. 16.00. Gjestene har adgang til 1.etg i Vertshuset fra kl. 17.00, der en venn av familien vil ha ta i mot dem frem til middagen begynner 17.30.
 

Draculas Familiemiddag menyen er klar
Konrads Halloween-meny

Draculas Familiemiddag under middag
Grusomt hyggelig Halloween-stemining

Draculas Familiemiddag skål
Vertskapet ønsker velkommen

Draculas Familiemiddag aktiviteter for barna
Vertinnen ønsker velkommen til aktiviteter for barna

Draculas Familiemiddag desserter
Grusomt gode Halloween-desserter

Kjære gjest

Normalt på denne tiden av året gleder vi oss til en ny sesong i TusenFryd. Men som alle vet er det Coronaviruset og utviklingen av dette alle har fokus på i disse dager. Situasjonen påvirker og får store konsekvenser for reiselivsnæringen og også TusenFryd som en av landets største attraksjoner.

På grunn av de rådende omstendighetene ser vi derfor at vi må utsette årets sesongåpning til tidligst lørdag 16. mai.

Helse og sikkerhet til våres gjester og medarbeidere har alltid vår høyeste prioritet. Vi følger situasjonen dag for dag og vil overholde anbefalinger og pålegg fra Folkehelseinstituttet og lokale myndigheter.

For å tilby våre gjester størst mulig fleksibilitet, vil alle dagsbilletter til TusenFryd forbli gyldige. Selv om de i utgangspunktet bare skulle være gyldige på en dato hvor vi eventuelt. ikke har fått åpnet pga COVID-19 situasjonen. Send i så fall en epost på firmapost@tusenfryd.no med din billettinfo.

Vi håper at vi snart skal kunne ønske dere velkommen til TusenFryd igjen. Følg med på tusenfryd.no eller våre Facebooksider i fremover for ytterligere oppdateringer