Du er her

  • Kor/Korps

Dere må besøke oss samlet som korps og ha med minst én leder

Pris: Kr 280,– pr. musikant.

Vil korpset deres besøke TusenFryd i løpet av sesongen? Les videre på denne siden for informasjon om hvordan dere går frem og hvilke muligheter dere har.

2 ledere samt eventuell bussjåfør kommer gratis inn pr. korps. De øvrige i følget betaler full pris. Billetten inkluderer entré og kjøring i alle attraksjoner (unntatt SkyCoaster). BadeFryd har åpent fra medio juni til medio august.

Når korpset ankommer parken tar den ansvarlige kontakt med Gjesteservice hvor billetter hentes ut. De øvrige medlemmer anmodes om å vente et stykke unna inngangspartiet inntil den ansvarlige er klar til å ta dere inn i parken.

  • Billettene bestilles ved å sende forespørsel til firmapost@tusenfryd.no
  • Billettene sendes elektronisk i forkant av besøket.

Ønsker dere å ha med søsken og foreldre har vi et annet tilbud som kan være fint å benytte. Dette heter Humørbilletter. For å benytte seg av dette må dere være minimum 25 personer. Ta kontakt på salg@tusenfryd.no for å avtale nærmere.

Dersom dere ønsker å spille kan dere ta kontakt med oss på firmapost@tusenfryd.no for å gjøre nærmere avtale. Her er også litt generell info:

Korpset spiller i friluft ute i parken, vi har dessverre ikke egnede spilleplasser under tak. Elektriske instrumenter anbefales ikke, grunnet mangel på strømuttak. Dersom korpset har behov for noen form for rekvisita eller utstyr, må dette medbringes. TusenFryd kan dessverre ikke oppbevare instrumenter for korpset. Vi vil minne om at spilling på TusenFryd også skal meldes til TONO.

For dere som ønsker å spille i parken sammen med andre korps kan vi informere om at det arrangeres et eget stevne som heter «Tusenfrydstevnet». Mer informasjon om dette finnes på http://tusenfrydstevnet.no

 

KJØP
Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev