Du er her

- Med Bil -

Avstanden fra Oslo sentrum og ut til parken er ca. 20 km. Fra Moss er det ca. 30 km. Fø lg forøvrig skilting for avkjøring fra E6/E18 ved Vinterbro.
Parkering koster kr 60,– pr. bil.
Har du GPS og skal legge inn adresse: Fryds vei 25, 1407 Vinterbro. Finn evt. TusenFryd under fornøyelsesparker el. lignende.
 

- Med Buss -

Med rutebuss fra Oslo
Busslinje 505 fra Oslo bussterminal (plattform 24) til TusenFryd.
Med rutebuss fra Ski
Busslinje 521 fra Ski terminal til TusenFryd. Du kan også ta busslinje 520 fra Ski terminal og bytte til busslinje 505 i retning Oslo på Sjøskogen.
Mer info om buss til TusenFryd

- Med Tog -

Den nærmeste togstasjonen er Ski stasjon. Skal du ta toget anbefaler vi at du finner rutetid fra din stasjon på https://www.nsb.no/
Videre fra Ski må du ta busslinje 521 fra Ski terminal til TusenFryd. Du kan også ta busslinje 520 fra Ski terminal og bytte til busslinje 500 i retning Oslo på Sjøskogen.
 

Adresse: 

Tusenfryd, Fryds vei 25, 1407 Vinterbro

E.g., 8/4/2020
E.g., 14:37

Kjære gjest

Normalt på denne tiden av året gleder vi oss til en ny sesong i TusenFryd. Men som alle vet er det Coronaviruset og utviklingen av dette alle har fokus på i disse dager. Situasjonen påvirker og får store konsekvenser for reiselivsnæringen og også TusenFryd som en av landets største attraksjoner.

På grunn av de rådende omstendighetene ser vi derfor at vi må utsette årets sesongåpning til tidligst lørdag 16. mai.

Helse og sikkerhet til våres gjester og medarbeidere har alltid vår høyeste prioritet. Vi følger situasjonen dag for dag og vil overholde anbefalinger og pålegg fra Folkehelseinstituttet og lokale myndigheter.

For å tilby våre gjester størst mulig fleksibilitet, vil alle dagsbilletter til TusenFryd forbli gyldige. Selv om de i utgangspunktet bare skulle være gyldige på en dato hvor vi eventuelt. ikke har fått åpnet pga COVID-19 situasjonen. Send i så fall en epost på firmapost@tusenfryd.no med din billettinfo.

Vi håper at vi snart skal kunne ønske dere velkommen til TusenFryd igjen. Følg med på tusenfryd.no eller våre Facebooksider i fremover for ytterligere oppdateringer