Du er her

Nyhet 2018 Steampunk Hunters
Fyller 30 år - lanserer interaktiv filmnyhet
Onsdag, Feb 21, 2018

Tusenfryd inviterer til VR-premiere i berg- og dalbane

For første gang blir det mulig å se en VR-film spesiallaget til en av fornøyelsesparkens berg- og dalbaner - mens man kjører den. Et helt nytt bilshow kommer også til å gi publikum hakeslepp i jubileumssesongen til den lekne 30-åringen på Vinterbro.

11. juni i år er det 30 år siden Tusenfryd åpnet portene for første gang, og i like mange år har parken vært en av landets største turistattraksjoner med ca. 450.000 besøkende årlig. Før åpningen av jubileumssesongen har parken totalt hatt over 12 millioner besøkende.

I sin 30.-sesong tas imidlertid steget inn i fremtiden ettersom Tusenfryd har investert i en innovativ løsning som kombinerer ny teknologi med eksisterende infrastruktur.

Unik VR-opplevelse med "Steampunk Hunters"
- Vi gleder oss til å invitere gjestene til en helt ny opplevelse i jubileumssesongen vår. Aldri før har det vært mulig å sette seg om bord i en berg- og dalbane i Norge og oppleve både en fysisk og en virtuell reise. På vår familievennlige attraksjon "Western Expressen" skal vi i år utstyre passasjerene med VR-briller og invitere dem med på en helt spesiell opplevelse, sier markedssjef Erik Andersen på Tusenfryd.

Ellevill jakt gjennom monster-gruve
I en virtuell verden tas man med gjennom gruveganger hvor passasjerene overraskes av 3D-effekter og ikke minst et "Steampunk Monster" som lurer i dypet av gruven. Underveis skal man også være aktiv ved å skyte på ulike mål, og man oppnår en score som viser hvor god monsterjeger man har vært. Filmen, som er produsert av et tysk selskap spesialisert på VR-løsninger til fornøyelsesparker, har skreddersydd et heftig lydbilde og sørget for at kicket berg- og dalbaneturen gir forsterkes ved at filmens handling er synkronisert med banens bevegelser

Nytt, heftig "Burnout Stuntshow"
Det kommer til å gå unna også utenfor berg- og dalbanesporet i år. For fjerde året på rad inviterer Tusenfryd i sommer til et forrykende "Burnout Stuntshow" ledet av evigunge Asgeir Borgemoen. 
- Det blir i realiteten et splitter nytt bilshow det kommer til å lukte svidd av, og også i år kan vi garantere imponerende stunts og høyt turtall. Spektakulære bilshow har blitt tatt veldig godt imot av vårt publikum, og vi gleder vi oss nok en gang til å ønske velkommen til et show som vil ta pusten fra de fleste, sier Erik Andersen. 

Oppgraderer "ThunderCoaster" for fem millioner
I tillegg starter i år Tusenfryd et toårig oppgraderingsprogram for en av de virkelig store publikumsmagnetene i parken; nemlig "ThunderCoaster". Dette er fremdeles en av Europas råeste berg- og dalbaner bygget i tre med en lengde på 950 meter og en toppfart på nesten 100 km/t. Allerede inneværende år investeres det mer enn fem millioner kroner på oppgraderingen med formål om at den skal forbli en heftig attraksjon i parken også i fremtiden. 

Sesongåpner i april
Tusenfryd åpner jubileumssesongen 21. april, og sommersesongen med daglig drift varer fra medio juni til medio august. Det vil markeres at parken fyller 30 år på ulike måter, men hva og hvordan dette vil oppleves holder parkledelsen foreløpig tett om.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt: 
Erik Andersen, markedssjef Tusenfryd, mobil: 922 67 788, e-post: erik@tusenfryd.no
Bjørn Håvard Solli, adm. direktør Tusenfryd, mobil: 922 67 788, e-post: bhs@tusenfryd.no
 

PRESSEKONTAKT

Markedssjef

Erik Røhne Andersen

Telefon: 92267788

Email: erik@tusenfryd.no

 

Bildebank >>

23-03-2020

Holder parken korona-stengt inntil videre:

21-02-2018

Tusenfryd inviterer til VR-premiere i berg- og dalbane

29-09-2017

Tusenfryd gjentar fjorårets suksess og inviterer til Norges skumleste Halloween-party 

22-09-2016

Alle som liker gørr og skrekkinngytende monstre kan glede seg.

31-05-2016

Nå stikker TusenFryd spaden i jorden og bygger Norges råeste vannbaserte attraksjon, unik i sitt slag i Nord-Europa.

31-05-2016

Sommeren virker langt unna, men på TusenFryd er det kun få uker til hundrevis av tenåringer skal på intervju til 350 ledige sommerjobber.

Kjære gjest

På bakgrunn av det lokale restriksjonsnivået i vår region må sesongåpningen her på Tusenfryd utsettes. Inntil videre håper vi på å kunne åpne parken 13. mai. Vi oppdaterer fortløpende her på våre websider og i våre sosiale medier.

Les mer her