Du er her

Halloween at TusenFryd presse
Slipper zombier og monstre løs hele høstferien
Fredag, sep 29, 2017

Tusenfryd gjentar fjorårets suksess og inviterer til Norges skumleste Halloween-party 

Fjorårets nye Halloween-attraksjoner ble en suksess og med enda en ny Halloween attraksjon «Forbannelsen» inviterer Tusenfryd til Halloween feiring allerede fra 30. september. Alle som liker spøkelser, zombier og monstre kan igjen glede seg. Halloween-attraksjonene er lokalisert på begrensede områder og parkens øvrige attraksjoner, med noen unntak, vil driftes gjennom hele perioden. 

Fra 30. september-8. oktober samt lørdagene 14., 21. og 28. oktober vil det være duket for tidenes skumleste og mest gjennomførte Halloween-fest her i landet. Allerede ved inngangen til fornøyelsesparken vil publikum bli møtt av effekter i umiskjennelig Halloweenstil. 

60 elleville zombier vil overraske publikum 
Det virkelig skumle venter imidlertid innenfor portene. I alt fire labyrinter spesialbygges i disse dager, og det å finne veien ut av disse kan fort bli et lite mareritt. I tillegg vil i alt 60 skuespillere være utkledd i kostymer og bli sminket, klare til å skremme vannet av de gjestene som frivillig entrer de forskjellige labyrintene. 

Gleder seg til å gi Halloweenfans kvalitetsgrøss 
- Nordmenn elsker Halloween, og nå tar vi i Tusenfryd det til et helt nytt nivå. I flere av våre søsterparker i Europa har vel forberedte Halloweenmarkeringer blitt en stor suksess. Bare ved parken i Madrid jobber to kolleger fulltid kun med dette. Inspirert av hva de har fått til, forbereder vi nå en feiring barn og ungdom kommer til å huske lenge, sier markedssjef Erik Andersen i Tusenfryd. 

Fire labyrinter venter de vågale 

  • NYHET: «Forbannelsen» er ny for året. Den er bygget helt øverst i parken ved siden av attraksjonen SkyCoaster. I den mørke labyrinten skal et mord etterforskes…. 
  • «Blodige smil» heter den ene labyrinten. Den etableres på hovedscenen, og blir helt mørk inni. Seks «klovner» oppholder seg her, og puljer på 6-7 gjester skal finne veien ut. De får en lommelykt til hjelp, men møter overraskelser og hindre underveis. 
  • «Zombielaboratoriet» er en labyrint med vegger, og bygges der radiobilene vanligvis er. Også denne blir lystett og mørk. Gjestene må finne veien ut, men denne gangen uten lommelykter. Navnet levner ingen tvil om hva som lurer i mørket. 
  • «Barnas Labyrint» er beregnet for barn i alderen 5-8 år. Her blir det langt triveligere, men med tydelige innslag av kjente Halloween-elementer. Labyrinten får halmvegger og det vil ligge gresskar strødd omkring. Barna møter snille hekser, og kan delta i aktiviteter og vinne godterier. 

I tillegg vil 25 zombier og monstre slippes ut i parken hver time mot slutten av dagen. De vil oppsøke gjestene og overraske dem slike bare zombier og monstre kan. 

Informerer om skremmende opplevelser før start 
- Selv om dette er ment for å underholde og gi gjestene en spennende Halloween-markering med et glimt i øyet, kommer vi til å være tydelige overfor barn og foresatte at de vil møte ting som kan virke skremmende, sier Andersen. Derfor er aldersgrensen satt til 15 år for de som er alene, og 12 år for de går sammen med foresatte inn i de tre skumle labyrintene. 

Inngangsprisene er som vanlig på Tusenfryd, og de øvrige attraksjonene i parken vil også være i drift i høstferien (uke 40) og lørdagene ut oktober. 

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Erik Andersen, markedssjef Tusenfryd, mobil: 922 67 788, e-post: erik@tusenfryd.no 
Bjørn Håvard Solli, administrerende direktør Tusenfryd, mobil: 913 24 525, e-post: bhs@tusenfryd.no 

PRESSEKONTAKT

Markedssjef

Erik Røhne Andersen

Telefon: 92267788

Email: erik@tusenfryd.no

 

Bildebank >>

23-03-2020

Holder parken korona-stengt inntil videre:

21-02-2018

Tusenfryd inviterer til VR-premiere i berg- og dalbane

29-09-2017

Tusenfryd gjentar fjorårets suksess og inviterer til Norges skumleste Halloween-party 

22-09-2016

Alle som liker gørr og skrekkinngytende monstre kan glede seg.

31-05-2016

Nå stikker TusenFryd spaden i jorden og bygger Norges råeste vannbaserte attraksjon, unik i sitt slag i Nord-Europa.

31-05-2016

Sommeren virker langt unna, men på TusenFryd er det kun få uker til hundrevis av tenåringer skal på intervju til 350 ledige sommerjobber.

Kjære gjest

På bakgrunn av det lokale restriksjonsnivået i vår region må sesongåpningen her på Tusenfryd utsettes. Inntil videre håper vi på å kunne åpne parken 13. mai. Vi oppdaterer fortløpende her på våre websider og i våre sosiale medier.

Les mer her