Du er her

  • Fanta fun shop
  • Fanta Fun Stop

Mattyper

Godterier
Iskrem

Tjenester

Handicap- vennlig

Har familien eller vennegjengen ulike ønsker til snacks i parken? Da er Fanta Fun Stop kiosken for dere. Lag din egen softis eller yoghurtis og fyll begeret opp med masse godt tilbehør. Er det snacks du ønsker, tilbyr vi deg et stort utvalg av popcorn i ulike smaker, samt bacon snacks. Sukkerspinn er en sikker vinner hos mange og hos Fanta Fun Stop får du den både på pinne og i boks. Du finner oss ved inngangen til Morgan Kane City, på Sirkusplassen.

Flere spisesteder

KJØP
Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev

Kjære gjest

Vi er glade for nå å kunne informere om at planlagt åpning blir lørdag 13. juni.

Det er fortsatt mange detaljer som skal på plass og vi vil etter hvert kommunisere på hjemmesidene våre hvilke tilpasninger vi gjør for at vi skal kunne ivareta sikkerheten og smittevernet for gjester og ansatte.

Alle gjester bes om å kjøpe billetter via våre nettsider eller App. Vi vil inntil videre selge kun daterte billetter for hele tiden kunne ha kontroll på antall gjester hver enkelt dag. Gjester med ledsagerbevis kan kjøpe seniorbillett via nettsidene. Ledsagerbevis må fremvises ved inngang. For enkelte gjestekategorier som ikke kan kjøpe billetter digitalt vil det være billettluke tilgjengelig i parken.
​​​
Gjester som har kjøpt sesongkort kan bruke dette, men må reservere dagsbesøket sitt gjennom nettsidene våre. Denne løsninger vil være tilgjengelig fra ca 10. juni. For å holde god kontroll på forventet dagsbesøk er salg av sesongkort stanset inntil videre. Alle som har kjøpt sesongkort for 2020 vil automatisk få forlenget gyldigheten av dette til 13. juni 2021.

Våre viktigste tiltak og anbefalinger finner du her. 

Vi gleder oss til å se dere her på TusenFryd i sommer!

Oppdatert 27. mai 2020