Du er her

  • Fryds Bakeri 1
  • Fryds Bakeri 2
  • Fryds Bakeri 3

Mattyper

Waffles

Tjenester

Handicap- vennlig
Kredittkort

Fryds Bakeri er maskoten Fryds sitt eget bakeri. Stedet finner du midt i parken, rett ved siden av Tømmerstupet. Fryds Bakeri er det perfekte møtested for en liten matbit.

På Fryds Bakeri serverer vi nybakte boller, vafler og andre bakverk i tillegg til kaffe og softis. Vaflene er nystekte og du kan velge mellom brunost, syltetøy og Nugatti til å ha på. Vi anbefaler nystekt vaffel med softis på!

Flere spisesteder

KJØP
Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev

Kjære gjest

Normalt på denne tiden av året gleder vi oss til en ny sesong i TusenFryd. Men som alle vet er det Coronaviruset og utviklingen av dette alle har fokus på i disse dager. Situasjonen påvirker og får store konsekvenser for reiselivsnæringen og også TusenFryd som en av landets største attraksjoner.

På grunn av de rådende omstendighetene ser vi derfor at vi må utsette årets sesongåpning til tidligst lørdag 16. mai.

Helse og sikkerhet til våres gjester og medarbeidere har alltid vår høyeste prioritet. Vi følger situasjonen dag for dag og vil overholde anbefalinger og pålegg fra Folkehelseinstituttet og lokale myndigheter.

For å tilby våre gjester størst mulig fleksibilitet, vil alle dagsbilletter til TusenFryd forbli gyldige. Selv om de i utgangspunktet bare skulle være gyldige på en dato hvor vi eventuelt. ikke har fått åpnet pga COVID-19 situasjonen. Send i så fall en epost på firmapost@tusenfryd.no med din billettinfo.

Vi håper at vi snart skal kunne ønske dere velkommen til TusenFryd igjen. Følg med på tusenfryd.no eller våre Facebooksider i fremover for ytterligere oppdateringer