Du er her

  • Fryds Favoritter 01
  • Fryds Favoritter 02

Mattyper

Cøliaki
Hamburger

Tjenester

Handicap- vennlig
Kredittkort
Terrasse

Beliggende på Sirkusplassen, like ved Spaceshot og Spinspider er det et perfekt spisested for både familier og vennegjengen på besøk i parken. På Fryds Favoritter serveres det hamburger, nuggets, grillpølser samt fish´n chips. Det tilbys også salat med crispy chicken eller panert fiskefilet. Eller faller kanskje valget på vår mexicanske veggie burger? Er du i parken med familie eller venner kan vi tilby dere familie- og vennemenyer, som er perfekte for deling!

For allergikere serverer vi hamburger med glutenfrie hamburgerbrød. Ved usikkerhet rundt enkeltvarer har hvert spisested utfyllende allergioversikt, og svarer på spørsmål du eventuelt har. Du kan også besøke vår nettside allergi.tusenfryd.no for utfyllende informasjon vedrørende allergier.

Flere spisesteder

KJØP
Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev

Kjære gjest

Normalt på denne tiden av året gleder vi oss til en ny sesong i TusenFryd. Men som alle vet er det Coronaviruset og utviklingen av dette alle har fokus på i disse dager. Situasjonen påvirker og får store konsekvenser for reiselivsnæringen og også TusenFryd som en av landets største attraksjoner.

På grunn av de rådende omstendighetene ser vi derfor at vi må utsette årets sesongåpning til tidligst lørdag 16. mai.

Helse og sikkerhet til våres gjester og medarbeidere har alltid vår høyeste prioritet. Vi følger situasjonen dag for dag og vil overholde anbefalinger og pålegg fra Folkehelseinstituttet og lokale myndigheter.

For å tilby våre gjester størst mulig fleksibilitet, vil alle dagsbilletter til TusenFryd forbli gyldige. Selv om de i utgangspunktet bare skulle være gyldige på en dato hvor vi eventuelt. ikke har fått åpnet pga COVID-19 situasjonen. Send i så fall en epost på firmapost@tusenfryd.no med din billettinfo.

Vi håper at vi snart skal kunne ønske dere velkommen til TusenFryd igjen. Følg med på tusenfryd.no eller våre Facebooksider i fremover for ytterligere oppdateringer