Du er her

  • Sulten og Tørst 1
  • Sulten og Tørst 2
  • Sulten og Tørst 3

Mattyper

Cøliaki
Iskrem
Salater

Tjenester

Handicap- vennlig
Kredittkort

Sulten & Tørst ligger like ved inngangspartiet, på toppen av rulletrappen og til venstre. Dette spisestedet er alltid åpent i parkens åpningstid. 

Hos oss finner du flere varianter av wraps som er inspirert av verdens smaker. Vil kan tilby deg en gresk, koreansk, britisk og amerikansk variant, eller kanskje du ønsker en kebab-wrap? Valget er ditt! Ønsker du salat, kan alle wraps variantene serveres som saladbowls med couscous. Til barna kan vi anbefale pølse og pommes frites, som er en slager for de fleste.

Skulle du ønske et lite mellommåltid har vi et bredt utvalg av yoghurter og juicer i vårt "grab & go"-skap.

Til dessert, eller om du ønsker noe å kose deg med, kan vi i isdelen tilby deg softis, kuleis, milkshakes, slush, og churros!

Vi serverer glutenfrie pølser og pommes frites. Ved usikkerhet rundt enkeltvarer har hvert spisested utfyllende allergioversikt, og svarer på spørsmål du eventuelt har.

Flere spisesteder

Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev

Kjære gjest

På bakgrunn av det lokale restriksjonsnivået i vår region må sesongåpningen her på Tusenfryd utsettes. Inntil videre håper vi på å kunne åpne parken 13. mai. Vi oppdaterer fortløpende her på våre websider og i våre sosiale medier.

Les mer her