Du er her

  • Sulten og Tørst 1
  • Sulten og Tørst 2
  • Sulten og Tørst 3

Mattyper

Cøliaki
Iskrem
Salater

Tjenester

Handicap- vennlig
Kredittkort

Sulten & Tørst ligger like ved inngangspartiet, på toppen av rulletrappen og til venstre. Denne flotte beliggenheten gjør at stedet alltid er åpent.

Hos oss finner du flere varianter av wraps som er inspirert av verdens smaker. Vil kan tilby deg en gresk, koreansk, britisk og amerikansk variant, eller kanskje du ønsker en kebab-wrap? Valget er ditt! Ønsker du salat, kan alle wraps variantene serveres som saladbowls med couscous. Til barna kan vi anbefale pølse og pommes frites, som er en slager for de fleste.

Skulle du ønske et lite mellommåltid har vi et bredt utvalg av yoghurter og juicer i vårt "grab & go"-skap.

Til dessert, eller om du ønsker noe å kose deg med, kan vi i isdelen tilby deg softis, kuleis, milkshakes, slush, og årets store nyhet, churros!

Vi serverer glutenfrie pølser og pommes frites. Ved usikkerhet rundt enkeltvarer har hvert spisested utfyllende allergioversikt, og svarer på spørsmål du eventuelt har. Du kan også gå inn på vår nettside  allergi.tusenfryd.no for utfyllende informasjon.

Flere spisesteder

KJØP
Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev

Kjære gjest

Normalt på denne tiden av året gleder vi oss til en ny sesong i TusenFryd. Men som alle vet er det Coronaviruset og utviklingen av dette alle har fokus på i disse dager. Situasjonen påvirker og får store konsekvenser for reiselivsnæringen og også TusenFryd som en av landets største attraksjoner.

På grunn av de rådende omstendighetene ser vi derfor at vi må utsette årets sesongåpning til tidligst lørdag 16. mai.

Helse og sikkerhet til våres gjester og medarbeidere har alltid vår høyeste prioritet. Vi følger situasjonen dag for dag og vil overholde anbefalinger og pålegg fra Folkehelseinstituttet og lokale myndigheter.

For å tilby våre gjester størst mulig fleksibilitet, vil alle dagsbilletter til TusenFryd forbli gyldige. Selv om de i utgangspunktet bare skulle være gyldige på en dato hvor vi eventuelt. ikke har fått åpnet pga COVID-19 situasjonen. Send i så fall en epost på firmapost@tusenfryd.no med din billettinfo.

Vi håper at vi snart skal kunne ønske dere velkommen til TusenFryd igjen. Følg med på tusenfryd.no eller våre Facebooksider i fremover for ytterligere oppdateringer