Du er her

  • TusenFryd family

Ikke bekymre deg – alle gjenstander som blir funnet på TusenFryd registreres elektronisk og oppbevares i opptil 2 uker.

Ta kontakt med oss på telefon, eller send en e-post til firmapost@tusenfryd.no med en detaljert beskrivelse av gjenstanden du har mistet, samt informasjon om når og hvor du tror den ble borte, så vil vi registrere etterlysningen i våre systemer. Om du også oppgir ditt mobiltelefonnummer og din e-postadresse vil du motta et referansenummer på tekstmelding og e-post som du kan bruke i din videre kontakt med oss. Vi vil da ta kontakt med deg så fort gjenstanden blir innlevert til vårt hittegodskontor!

Dersom du får beskjed om at din gjenstand har dukket opp igjen, kan du hente den i Gjesteservice (til høyre for hovedinngangen) i hele parkens åpningstid, avtale henting i kontortiden eller få den tilsendt i postoppkrav fra oss.

KJØP
Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev

Kjære gjest

Vi er glade for nå å kunne informere om at planlagt åpning blir lørdag 13. juni.

Det er fortsatt mange detaljer som skal på plass og vi vil etter hvert kommunisere på hjemmesidene våre hvilke tilpasninger vi gjør for at vi skal kunne ivareta sikkerheten og smittevernet for gjester og ansatte.

Alle gjester bes om å kjøpe billetter via våre nettsider eller App. Vi vil inntil videre selge kun daterte billetter for hele tiden kunne ha kontroll på antall gjester hver enkelt dag. Gjester med ledsagerbevis kan kjøpe seniorbillett via nettsidene. Ledsagerbevis må fremvises ved inngang. For enkelte gjestekategorier som ikke kan kjøpe billetter digitalt vil det være billettluke tilgjengelig i parken.
​​​
Gjester som har kjøpt sesongkort kan bruke dette, men må reservere dagsbesøket sitt gjennom nettsidene våre. Denne løsninger vil være tilgjengelig fra ca 10. juni. For å holde god kontroll på forventet dagsbesøk er salg av sesongkort stanset inntil videre. Alle som har kjøpt sesongkort for 2020 vil automatisk få forlenget gyldigheten av dette til 13. juni 2021.

Våre viktigste tiltak og anbefalinger finner du her. 

Vi gleder oss til å se dere her på TusenFryd i sommer!

Oppdatert 27. mai 2020