Du er her

  • BurnOut Stuntshow
  • Asgeir ønsker velkommen til Burnout Stuntshow
  • Burnout Stuntshow 2018 - Fire!
  • Burnout Stuntshow 2018 - Fire! 2
  • Burnout Stuntshow 2018 - Fire bike!
  • Burnout Stuntshow 2018 - 3 cars
  • Burnout Stuntshow 2018 - Jump!
  • Burnout Stuntshow 2018 - Bike!
  • Burnout Stuntshow 2018 - Bike!

Datoer og klokkeslett

1. juli - 31. juli er: Kl. 13.30, 16.00 og 18.30

Hver dag i perioden 1. juli til 31. juli 2019 kan du oppleve «BurnOut Stuntshow» en spektakulær og unik oppvisning med kjøretøy på 2 og 4 hjul for hele familien.

Profesjonelle og erfarne stuntsjåfører fra det italienske selskapet Team Folco gir deg action, fart, dramatikk og humor. Team Folco er en av de ledende i stunt bransjen med historie helt tilbake til 1953. De har under mange år arbeidet med internasjonalt med film og TV, hvor de både har produsert actionscener, TV-reklame og vært sikkerhetskonsulenter.

"Ryktene" kan fortelle at en av nyhetene dette året er "steilende" biler i flere størrelser og halsbrekkende stunts på trial sykler. Så vi er utrolig spente på det nye showet til Team Folco.

Showtider 1. juli - 31. juli er: Kl. 13.30, 16.00 og 18.30

Speaker under forestillingen er den alltid like populære og motorfrelste Asgeir Borgemoen.Bildene er fra Burnout Stuntshow 2018.

Følg Asgeir sin vei mot stuntshowet

Flere

KJØP
Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev

Kjære gjest

Vi er glade for nå å kunne informere om at planlagt åpning blir lørdag 13. juni.

Det er fortsatt mange detaljer som skal på plass og vi vil etter hvert kommunisere på hjemmesidene våre hvilke tilpasninger vi gjør for at vi skal kunne ivareta sikkerheten og smittevernet for gjester og ansatte.

Alle gjester bes om å kjøpe billetter via våre nettsider eller App. Vi vil inntil videre selge kun daterte billetter for hele tiden kunne ha kontroll på antall gjester hver enkelt dag. Gjester med ledsagerbevis kan kjøpe seniorbillett via nettsidene. Ledsagerbevis må fremvises ved inngang. For enkelte gjestekategorier som ikke kan kjøpe billetter digitalt vil det være billettluke tilgjengelig i parken.
​​​
Gjester som har kjøpt sesongkort kan bruke dette, men må reservere dagsbesøket sitt gjennom nettsidene våre. Denne løsninger vil være tilgjengelig fra ca 10. juni. For å holde god kontroll på forventet dagsbesøk er salg av sesongkort stanset inntil videre. Alle som har kjøpt sesongkort for 2020 vil automatisk få forlenget gyldigheten av dette til 13. juni 2021.

Våre viktigste tiltak og anbefalinger finner du her. 

Vi gleder oss til å se dere her på TusenFryd i sommer!

Oppdatert 27. mai 2020