You are here

Attraksjoner

Loop-entusiaser vil elske TusenFryd. Opplev alle attraksjonene og nyt en uforglemmelig opplevelse!

 Høydeguiden2013.pdf
SpinSpider er en monsterkarusell i verdensklasse som minner om en kjempe-edderkopp og som gir deg en opplevelese som du sent vi glemme.

SpinSpider er en monsterkarusell i verdensklasse som minner om en kjempe-edderkopp og som gir deg en opplevelese som du sent vi glemme. SpinSpider vil gi selv den modigste karusellrytter ett og annet å tenke på. Du sitter i en kjempetallerken med bena vendt utover sammen med ca. 40 andre passasjerer. Karusellhjulet er festet til en enorm pendel som svinger frem og tilbake mellom bena på «edderkoppen».

Skandinavias råeste attraksjon, i loop rundt rulletrappa!

Skandinavias råeste attraksjon. Med 6000 hestekrefter tar den deg fra 0 til 90 km/t på 2 sekunder, raskere enn dagens Formel 1-biler! Du er vektløs 7 ganger og henger opp/ned 3 ganger. Er du klar for et adrenalinkick?

En ny dramatisk verden i 4D. Prototype kjøretøy med 360 graders rotasjon og tilt i alle retninger, tar deg inn i en norrøn eventyrverden skapt av 10 projeksjonsskjermer med spesialdesignet 3D grafikk og fantastiske kulisser.

Thors Hammer har nå fått egen hjemmeside.

Kåret til en av verdens beste!

Kåret til en av verdens beste! Toppfart er på nesten 100 km/t, andre dropp er brattere en unnarennet i Holmenkollen og du er vektløs 12 ganger. Ny tunnel og forbedret skinnegang. Etter turen kan du kjøpe et festlig bilde av deg selv!

En fin sykkelsommerfugl tur tar deg til nye høyder

En fin liten karusell! Ta deg en flytur akkurat som sommerfuglene gjør, høyt eller lavt. De er pene å se på, og pedalene deres får deg til å sveve! Passer spesielt godt for barn og voksne som vil fly sammen. Åtte vogner med plass til to personer i hver.

Barn mellom 95 cm – 120 cm i følge med voksen.

En klassiker for hele familien!

En klassiker for hele familien. Ta plass i stokken og la elva føre dere bortover, oppover, på kryss og tvers og til slutt ned det elleville tømmerstupet til et kjempeplask. Smil til kamera!

Kun 1 under 120 cm pr voksen

Tør du bli våt?

Sus avgårde ned Badefrydelven på baderinger!

Må være svømmedyktig.

Se TusenFryd fra nye høyder!

Et lite pariserhjul der de minste kan ta plass i hver sin kurv. Rundt og rundt det går til ellevill fryd. De voksne får være med, men det er også gøy å se på!

Ferden går på skinner, bokstavelig talt.

Tut, tut sier Bestefars Bil – en behagelig og morsom tur for hele familien i en veteranbil.

Rundt og rundt, og rundt og rundt igjen!

Blekkspruten går rundt og rundt, armene én vei, vognene motsatt vei. Den ser uskyldig ut, men her har du muligheten til å bli skikkelig svimmel.