Du er her

Våre viktigste tiltak og anbefalinger

For at vi skal kunne opprettholde en sikker og trygg park for gjester og ansatte ber vi deg om å følge de generelle smittevernrådene som er gjeldende i Norge. I parken vil det også være tilpassede tiltak.

Begrenset kapasitet

Parken består av et stort areal og vi har god plass, men vi vil fra første åpningsdag sette en begrensning på hvor mange som kan besøke parken. Etter hvert som vi gjør oss erfaringer på hvordan kapasitet påvirkes av smittevernstiltakene vil dette antallet kunne bli justert.

Forhåndskjøp billetter

Alle gjester bes om å kjøpe billetter via våre nettsider eller App. Vi vil inntil videre selge kun daterte billetter for hele tiden kunne ha kontroll på antall gjester hver enkelt dag. Gjester med ledsagerbevis kan kjøpe seniorbillett via nettsidene. Ledsagerbevis må fremvises ved inngang. For enkelte gjestekategorier som ikke kan kjøpe billetter digitalt vil det være billettluke tilgjengelig i parken.

Barn under 13 år

Vi anbefaler at barn under 13 år kommer i følge med voksen, mens barn under 10 år må være i følge med voksen person.

Sesongkort

Gjester som har kjøpt sesongkort kan bruke dette, men må reservere dagsbesøket sitt gjennom nettsidene våre. Denne løsninger vil være tilgjengelig fra ca 10. juni. For å holde god kontroll på forventet dagsbesøk er salg av sesongkort stanset inntil videre. Alle som har kjøpt sesongkort for 2020 vil automatisk få forlenget gyldigheten av dette til 13. juni 2021.

Håndvask/desinfeksjon

Alle gjester skal benytte seg av håndvask/desinfeksjonsposter fra før inngang til parken og gjennom hele besøket.

Renhold

Det vil være utvidet renhold i hele parken av toaletter, attraksjoner, bord og flater.

Betal med kort

Vi oppfordrer til at all betaling gjøres med kort og at det unngås kontant betaling.

Føler du deg syk? BLI HjeMME!

Føler du deg syk og har symptomer på Covid-19 skal du ikke besøke TusenFryd. Er du i risikogruppen bør du vente med å besøke oss.

Hvordan komme seg til TusenFryd i sommer?

Bruk egen bil, sykle eller gå til parken. Vanlig kollektivtransport er tilgjengelig, men denne vil ha begrenset kapasitet.

Tiltak i parken

Alle våre tiltak forutsetter at familier holder sammen og holder avstand til andre. Husk at 1-meters regelen også gjelder i TusenFryd. Det vil være avstandsmarkeringer der det normalt er køer.

Attraksjoner

Vi legger til rette for å kunne operere flest mulig attraksjoner og det vil kunne være forskjellige tiltak iverksatt ved de enkelte. Enkelte attraksjoner vil ha nedsatt kapasitet av smittevernhensyn. Følg våre ansattes veiledning. Vi setter pris på at du har litt ekstra tålmodighet.

Spisesteder

Spisesteder/kiosker vil ha begrenset utvalg og buffetservering vil bli erstattet med annen løsning.

Bruk FHIs «Smittestopp»

Vi oppfordrer alle gjester som kommer til parken å ha FHIs helseapp «Smittestopp» aktiv under besøket.

KJØP
Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev

Kjære gjest

Vi er glade for nå å kunne informere om at planlagt åpning blir lørdag 13. juni.

Det er fortsatt mange detaljer som skal på plass og vi vil etter hvert kommunisere på hjemmesidene våre hvilke tilpasninger vi gjør for at vi skal kunne ivareta sikkerheten og smittevernet for gjester og ansatte.

Alle gjester bes om å kjøpe billetter via våre nettsider eller App. Vi vil inntil videre selge kun daterte billetter for hele tiden kunne ha kontroll på antall gjester hver enkelt dag. Gjester med ledsagerbevis kan kjøpe seniorbillett via nettsidene. Ledsagerbevis må fremvises ved inngang. For enkelte gjestekategorier som ikke kan kjøpe billetter digitalt vil det være billettluke tilgjengelig i parken.
​​​
Gjester som har kjøpt sesongkort kan bruke dette, men må reservere dagsbesøket sitt gjennom nettsidene våre. Denne løsninger vil være tilgjengelig fra ca 10. juni. For å holde god kontroll på forventet dagsbesøk er salg av sesongkort stanset inntil videre. Alle som har kjøpt sesongkort for 2020 vil automatisk få forlenget gyldigheten av dette til 13. juni 2021.

Våre viktigste tiltak og anbefalinger finner du her. 

Vi gleder oss til å se dere her på TusenFryd i sommer!

Oppdatert 27. mai 2020