JOBBE PÅ TUSENFRYD

På grunn av økt behov for bemanning har vi nå noen få ledige plasser på enkelte av våre avdelinger. Som ansvarlig for sikkerheten ved våre attraksjoner, som badevakt på BadeFryd eller som servicevakt må du være myndig. Miljøet på disse avdelingene er preget av god stemning og stor takhøyde - og nå trenger vi deg på laget!

Vi har utallige historier om hvor mye den første jobben hos TusenFryd har betydd for trivsel, selvtillit, mestring, og det å få flere venner. Men ikke minst er det mange som har fått en trygg start på arbeidslivet hos oss, og en viktig erfaring når de søker andre jobber senere. Med en god attest fra TusenFryd kan du åpne dører hos mange arbeidsgivere når du er ferdig med skolegangen din.

Du kan også gjøre intern karriere hos oss hvis du jobber flere sesonger. Enten ved å stige i gradene gjennom å søke lederstilling, eller ved å jobbe på en annen avdeling enn den du startet på. Mulighetene er mange!

VED Å JOBBE HOS OSS FÅR DU:

  • Godt og trygt arbeidsmiljø
  • Verdifull erfaring på din CV
  • Sosiale arrangementer
  • Ansattfordeler i parken
  • Kanskje noen nye venner?

FOR Å JOBBE HOS OSS MÅ DU:

  • Minimum være fylt 18 år
  • Kunne jobbe minst 6 av 8 skolens 8 ferieuker (ca 4 vakter pr uke)
  • Ha kapasitet til å jobbe minst 8 lørdager/søndager i september/oktober og i skolens høstferie
  • Snakke og skrive minst ett skandinavisk språk (av sikkerhetsmessige årsaker)
  • Ha førerkort på bil om du vil jobbe som servicevakt

Vi vurderer søknader fortløpende, så vær rask og send inn din søknad allerede i dag! Aktuelle kandidater vil bli invitert til speedintervju på ettermiddag/kveld 21. og 23.mai - hold av datoen!
Det er dessverre ingen plasser igjen for søkere under 18 år. 

AVDELINGER MED LEDIGE PLASSER

Attraksjoner har ansvaret for å betjene parkens attraksjoner, karuseller og badeanlegg. Du må alltid ha sikkerhet og hurtighet i fokus slik at du kan gi gjestene en god service- og sikkerhetsopplevelse. Du må være over 18 år for å jobbe her.

Servicevakt. Avdelingen yter service til både gjester og parkens egne ansatte og er sentrale når det er behov for bruk av førstehjelp. Her får du en variert og fysisk aktiv arbeidsdag, gode kolleger, erfaring med uforutsette hendelser og ikke minst rom for egenutvikling. Du må ha førerkort for bil for å jobbe på som servicevakt, og det er en fordel å være over 20 år.

Du kan lese mer om søknadsprosessen og vanlige spørsmål og svar her https://tusenfryd.mojob.io/

Jobbe på TusenFryd
Highlight ourapp
Alt du trenger å vite om Tusenfryd i en app

Alt du trenger å vite om Tusenfryd i en app