Familiedag

Gjør stas på ansatte, kunder, samarbeidspartner og bygg kultur!

TusenFryd er familieparken som tilbyr unike opplevelser med spenning og glede for alle aldre!

En Familiedag kan tilrettelegges spesielt for hver anledning med utgangspunkt i deres ønsker. Familiedag foregår i parkens ordinære åpningstider. Er dere mange kan dere leie deler eller hele parken. Eller bruk våre Humørbilletter og inviter dine gjester på deilig grillmat i vårt Eventtelt eller Frontier Hall. Servering i eget lokale forutsetter minimum 50 gjester.

Benytt vårt Eventtelt som ligger i et eget område i parken, har stor kapasitet og mange muligheter for servering, aktiviteter, utstilling og egen profilering. Se våre fristende familie menyer Familiedag meny eventtelt eller Familiedag meny frontier hall.

Ta gjerne kontakt med salgsavdelingen så sender vi deg et uforpliktende tilbud. Vi inviterer deg gjerne til en hyggelig omvisning!

Tilbakemeldinger

"Veldig godt fornøyd. Dere og de ansatte er profesjonelle og fikser det meste."
CONNECT BUS - August 2023

"Vi syns dagen var helt topp, og fantastiske ansatte i parken. Alle trivdes godt under hele oppholdet. I forkant var det god informasjon. Hele opplevelsen gir terningkast 6."
HØYJORD UNGDOMSLAG - Oktober 2023

"Takk for god oppfølging og raske tilbakemeldinger underveis i planleggingsprosessen! Mange fornøyde ansatte med familier og venner! Fantastisk gjennomføring og planlegging som alltid. Salgs teamet hos Tusenfryd er en fryd å jobbe med."
CISCO - August 2023

"Veldig godt fornøyd med hele arrangementet:)" 
BAVARIA - August 2023

"Vi er glade for å kunne arrangere medlemsdag på TusenFryd for våre medlemmer, og er veldig fornøyd med oppfølgingen fra salgsavdelingen før - og under arrangementet."
Usbl - August 2023

Frontier hall