Overnatting

Våre hotellpartnere er klare for å ta dere imot og vi like så!

Kommer du langveisfra på besøk? Reserver den beste overnattingen og ha det latterlig moro på TusenFryd. Etter en frydefull dag i parken sovner du godt i din komfortable hotellseng! Velg en eller todagers pakker på ønsket hotell og fryd deg med oss!

Våre hotellpartnere er klare for å ta dere imot og vi like så!

SØRMARKA

SØRMARKA – BESTILL TUSENFRYDPAKKE

Familievennlig overnatting bare 20 min. kjøretur fra TusenFryd og Oslo sentrum. Idyllisk beliggenhet med blant annet badebrygge, kanopadling og sandvolleyballbane. Gratis parkering og mulighet for å lade EL-bilen.

Kontakt oss så finner vi det beste tilbudet til dere!

Sørmarka

Pakketilbud

Strawberry ønsker små og store velkommen i sommer. Her finner du er rekke barnevennlige hotell i nærheten av TusenFryd - se pakketilbud for inngang til TusenFryd og hotelovernatting med frokost. Strawberry har tilrettelagt en spesielt barnevennlig sommer, med barneaktiviteter, barnemeny og Lollo&Bernie på besøk. 

Bestill Tusenfryd-pakke i dag, og skap en uforglemmelig sommer for barna!

Choice Hotels

THON HOTELS

Pakketilbud

I Thon Hotels strekker vi oss lenger for å gjøre en god dag enda bedre for deg. Hos oss vil du alltid bli møtt med et smil, og et ønske om å gjøre dagen din enda bedre. Derfor er også hotellene våre designet med energigivende farger som sprer glede, og hotellrommene innredet med komfortable senger som gir deg uthvilte dager.

Benytt deg av vårt pakketilbud som inkluderer hotellovernatting og dagskort til TusenFryd for hele familien!

Thon Hotels

VESTBY PARK

Velkommen

Vestby Park ligger sentralt, men landlig til ved E6 i Vestby.

Vi har utleie av leiligheter, hybler og hytter i forskjellige størrelser. De fleste av våre enheter inneholder stue, utstyr kjøkken og flislagt bad med WC og dusj.

Vestby Park