Du er her

TusenFryd utsetter sesongåpningen
Mandag, Mar 23, 2020

Holder parken korona-stengt inntil videre:

Etter planen skulle TusenFryd åpne parken for sin 32. sesong lørdag 25. april. På grunn av situasjonen rundt coronaviruset COVID-19 utsettes åpningen til tidligst 16. mai.

Sikkerhet alltid høyeste prioritet

- Helse og sikkerhet til våre gjester og medarbeidere har alltid vår høyeste prioritet. På grunnlag av hvordan situasjonen har utviklet seg frem til nå, har vi tatt en beslutning om å utsette årets parkåpning til 16. mai som en foreløpig dato. Vi følger situasjonen dag for dag, og vil selvfølgelig overholde anbefalinger og råd fra Folkehelseinstituttet og lokale helsemyndigheter. Vi har god dialog med kommuneoverlegen i Ås, og håper selvsagt at vi kan klargjøre parken for å ta imot gjester så snart som mulig men erkjenner samtidig at akkurat nå er mye fortsatt usikkert, sier direktør Bjørn Håvard Solli.

- Som en av Norges største turistattraksjoner rammes også vi på lik linje med resten av reiselivsnæringen. Heldigvis har vi en særdeles løsningsorientert og dyktig organisasjon i så vel faste ansatte som sesongarbeidere. Så snart situasjonen bedrer seg og helsemyndighetene mener det er forsvarlig å ønske gjester velkommen igjen, vil vi stå klare til dette, sier Solli.

Russens Dag 30. april

Som følge av beslutningen om utsatt åpning, må dessverre også det tradisjonsrike arrangementet Russens Dag avlyses. Dette var opprinnelig berammet til 30. april. Russ 2020 som har kjøpt billetter til dette vil få tilbud om å kunne bruke billetten på en ordinær åpningsdag i 2020 eller få refundert billettens kostnad.

Daterte billetter

Billetter som allerede er kjøpt og datert til en dag parken nå allikevel ikke vil kunne være åpen, vil kunne endres slik at de kan brukes senere i sesongen.

--------------

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Erik Andersen, markedssjef Tusenfryd, mobil: 922 67 788, e-post: erik@tusenfryd.no
Bjørn Håvard Solli, adm. direktør Tusenfryd, mobil: 913 24 525, e-post: bhs@tusenfryd.no

PRESSEKONTAKT

Markedssjef

Erik Røhne Andersen

Telefon: 92267788

Email: erik@tusenfryd.no

 

Bildebank >>

23-03-2020

Holder parken korona-stengt inntil videre:

21-02-2018

Tusenfryd inviterer til VR-premiere i berg- og dalbane

29-09-2017

Tusenfryd gjentar fjorårets suksess og inviterer til Norges skumleste Halloween-party 

22-09-2016

Alle som liker gørr og skrekkinngytende monstre kan glede seg.

31-05-2016

Nå stikker TusenFryd spaden i jorden og bygger Norges råeste vannbaserte attraksjon, unik i sitt slag i Nord-Europa.

31-05-2016

Sommeren virker langt unna, men på TusenFryd er det kun få uker til hundrevis av tenåringer skal på intervju til 350 ledige sommerjobber.