Inviterer til Norges største Halloween-fest:

Venter 40.000 gjester klare for skrekkblandet fryd

Halloween står for døren, og Tusenfryd er klar med tidenes markering hvor ingenting overlates til tilfeldighetene. I høstferieuken forvandles parken til et mekka for alle som elsker skumle overraskelser, blant annet skal 100 levende «monstre» jakte på og skremme vettet av gjestene. 

Alle som ønsker en ekstra spennende opplevelse i høstferien vil garantert få innfridd dette på Tusenfryd fra lørdag 30. september til søndag 8. oktober. I tillegg til at nesten alle attraksjonene går som vanlig, vil parken forvandles til en klassisk Halloween-univers. Blant store mengder gresskar og andre stemningsskapende rekvisita, inviteres gjestene blant annet til å teste fem ulike labyrinter. 

Spesialkonstruerte skrekk-labyrinter

- Den snilleste av labyrintene er lagt utendørs, og passer nok beste for de mindre barna. Men de som er klare for å kjenne litt ordentlig på Halloween-spenningen, kan glede seg til nyheten «Darkwood Motel». Denne skrekk-labyrinten inneholder utfordringer for noen og enhver. Blant annet vil man bli oppsøkt og jaktet på av levende monstre som dukker opp på ulike steder midt inne i den mørke labyrinten, sier markedssjef Erik Røhne Andersen i Tusenfryd. 

Håndplukket 100 «monstre» på audition

Det var mange som ønsket rollen som monstre i høstferieuken. Tusenfryd gjennomførte en omfattende audition, og håndplukket 100 personer i alderen 15-67 år med tilhørighet i Oslo og Follo-regionen som i høstferieuken altså skal jobbe som profesjonelle monstre i parken. Dels skal de operere inne i labyrintene, og dels skal 10-20 av disse slippes løs og jakte publikum på bestemte steder i parken når gjestene minst aner det.

Venter 40-45.000 gjester

- Dette er den åttende gangen Tusenfryd gjennomfører en skikkelig Halloween-markering. Det krever en del forarbeid og investeringer, men når vi ser reaksjonene og tilbakemeldingene fra gjestene våre er det verdt alle anstrengelsene, sier Andersen. Han legger til at de har hatt mellom 40 og 45.000 gjester innom i parken under de tidligere Halloween-markeringene.

- Det gjør at vi med hånden på hjertet kan si at vi ønsker velkommen til Norges største Halloween-fest. Vi håper og tror på et like godt oppmøte også i årets høstferie. Det vi i alle fall kan love er både en morsom og litt skummel opplevelse for alle som i høstferien ønsker å ha det hyggelig og samtidig skape minner med venner og familie, sier markedssjef Erik Røhne Andersen.

Halloween hele oktober 

Tusenfryd vil være åpen alle dager i høstferien mellom kl. 11.00 og kl. 17.00. Dersom man er bortreist i selve høstferieuken er det fullt mulig å oppleve ekte Halloween-stemning på Tusenfryd også etter dette. Parken vil nemlig holde åpent samtlige helger i oktober. Alle attraksjoner vil være i drift med unntak av radiobilarenaene hvor det blir bygget skumle labyrinter. 


For ytterligere informasjon, vennligst kontakt
Markedssjef Erik Røhne Andersen, mobil: 922 67 788, e-post: erik@tusenfryd.no