Du er her

Kjøpsbetingelser TusenFryd AS

1. Betaling og sikkerhet

Betaling skjer ved belastning av kreditt- eller debetkort. Person- og brukerkontoinformasjon i betalingsløsningen er kryptert, slik at ingen skal kunne misbruke den. Bankenes godkjente systemer brukes til våre betalingstransaksjoner.

Betaling kan gjøres med Visa, MasterCard, Maestro eller Paypal.

Kredittkorttransaksjoner skjer på en separat sikret server med full kryptering av alle kredittkortopplysninger. TusenFryd samarbeider med Nets for å opprettholde en sikker betalingsløsning. Denne løsningen oppfyller alle Nets krav for sikre betalingsløsninger. Dine kredittkortopplysninger vil ikke bli gjort tilgjengelige for andre virksomheter eller organisasjoner.

Avgifter som kommer i tillegg til billettprisen, kan variere på bakgrunn av hvilket arrangement det gjelder, billettpris og hvilken betalingsmåte som velges. Det vil ved betaling bli opplyst om avgifter som påløper.

2. Aldersgrense for kjøp av billetter

Aldersgrense for nettkjøp er 15 år. Personer under 15 år skal ha samtykke fra foresatte før eventuelt kjøp av billetter og aksept av kjøpsbetingelsene.

3. Om billetten og billettens gyldighet

Online billetter/kuponger/sesongkort er gyldig for bruk i TusenFryd som spesifisert på billetten. Billetten sendes på e-post eller SMS. Merk: online billetter/kuponger/sesongkort kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud enn de kommunisert av TusenFryd og deres samarbeidspartnere.

Elektroniske billetter/sesongkort/kuponger skal skrives ut på vanlig hvitt papir før besøket (eller ta med smarttelefon/nettbrett med din e-post fra TusenFryd). Den kan også skrives ut på kjøpstidspunktet, der billettens gyldighet er angitt på billetten.

Vær oppmerksom på at når en strekkode er blitt skannet ved inngangen til TusenFryd kan den ikke brukes igjen. Du er ansvarlig for misbruk av online billett/kupong, så ta nødvendige forholdsregler for å hindre misbruk. Det er viktig at du behandler billetten som et verdipapir, enten den er i elektronisk form eller på papir, og sikrer deg mot at den kopieres eller skrives ut flere ganger. Dersom TusenFryd har grunn til å tro at det har foregått misbruk/forfalskning, som for eksempel kopiering av billetter, vil du kunne bli bedt om å legitimere deg. Selv om du alltid kan skrive ut en ny billett, vil du bli nektet adgang til parken dersom noen andre er kommet inn på ditt billettnummer før deg. Dag 2-billetter og sesongkort er personlige og kan ikke videreselges. Et hvert forsøk på misbruk/forfalskning av billetter betraktes som en dokumentforfalskning og vil bli politianmeldt.

Alle priser inkluderer 12% moms. TusenFryd påtar seg intet ansvar for eventuelle trykkfeil eller senere prisendringer.

Av sikkerhetshensyn forbeholder vi oss retten til å be gjester forlate parken og til å stenge attraksjoner og show uten forhåndsvarsel.

3.1 Leveringsbetingelser

Online billetter/sesongkort/kuponger vil bli levert til angitt e-postadresse kort tid etter vi har mottatt din ordre – normalt innen 10 minutter. Du vil motta en e-postbekreftelse med en oppsummering av din bestilling inkludert et PDF-vedlegg som inneholder billetter/kuponger. Tusenfryd påtar seg ikke ansvar for forsinkelser i levering som skyldes tekniske problemer. Det beregnes ingen gebyrer.

4. Angrerett og force majeure

Ved kjøp av billetter på internett har du 14 dagers angrefrist fra kjøpstidspunktet, jfr. Angrerettloven, dog ikke på kjøp under 300 kr. Det gis ingen erstatning ved uvær, lang ventetid, driftsstans eller andre force majeure-hendelser.

Kontakt oss
Eventuelle spørsmål eller klager vedrørende denne ordre kan rettes til:
E-post: internettbillett@tusenfryd.no - Tlf.: +47 64 97 64 97

Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Reserver ditt besøk med sesongkort HER

Nyhetsbrev