En av verdens fremste illusjonister:

Alexx Alexxander skal trollbinde Tusenfryd i hele juli

I sin 35. sesong inviterer Tusenfryd publikum til magiske opplevelser med skyhøy wow-faktor hver eneste dag i sommer. Fra i morgen lørdag vil den verdenskjente artisten gjennomføre et unikt show med spektalulære illusjoner som vil begeistre og forundre publikum. 

Alexx Alexxander har høstet anerkjennelse verden over, og bergtar sitt publikum som måpende av forundring ser Maridalsvannet forsvinne eller biler dukke opp. Det er ingen tvil om at Tusenfryd-publikummet har fascinerende opplevelser i vente som garantert vil få dem til å sitte tilbake som store spørsmålstegn og lure på hva som egentlig skjedde rett foran øynene deres. 

Ellevill magi

– Vi er veldig glade for å kunne ønske Alexx Alexxander velkommen til Tusenfryd, og det som kommer til å bli et strålende sommershow for hele familien. Magi som kunstform har fascinert oss mennesker siden egypterne startet med dette for 5000 år siden. Selv fikk Alexxander en tryllebok av bestefaren da han var fem år gammel, og gjennomførte sin første forestilling med betalende publikum da han var ti år. I dag er han en av de fremste illusjonistene i verden, og begeistrer publikum på alle kontinenter. Jeg er helt sikker på at gjestene våre kommer til å bli bergtatt av forestillingene hans i sommer, sier markedssjef Erik Røhne Andersen i Tusenfryd. 

Showet er inkludert i inngangsbilletten, og vil finne sted i Amfiet hver eneste dag i perioden 1. til 31. juli fra kl. 16 til kl. 16.40. 

Rett videre til Hollywood

Den 38 år gamle illusjonisten som opprinnelig er fra Tønsberg, har medvirket i mange TV-program og opptrådt på alt fra Asia største festival i Bombay til showet som markerte 40-årsjubileet for Michael Jacksons «Thriller»-album. For sin innsats har han mottatt en lang rekke utmerkelser som plasserer ham blant de aller fremste illusjonistene. Alexx Alexxander ble utnevnt til Illusionist of the Decade i Las Vegas i 2022, Illusionist of the Year Europe i 2019, og ble også kåret Best Performing Global Talent av Seed Forum Global samme år. Etter showene på Tusenfryd setter Alexx Alexxander igjen kursen for Hollywood i Los Angeles hvor han skal gjennomføre forestillinger i august.

I tillegg til å by på magi i verdensklasse, begeistrer Tusenfryd publikum også på mange andre måter i sin jubileumssesong. Den nye attraksjonen «Storm», den eneste berg- og dalbanen i sitt slag og med en prislapp på 100 millioner kroner, er kun uker etter åpningen akkurat nå den mest populære attraksjon «alle» vil ta. Denne inngår i et treårig program hvor Tusenfryd investerer totalt 250 millioner kroner i nye attraksjoner og generell oppgradering av parken. Publikum har strømmet til i stort antall så langt denne sesongen, og forhåpentligvis vil veldig mange også få med seg showene til Alexx Alexxander fylt med humor, forundring og uforklarlige illusjoner.  


For ytterligere informasjon, vennligst kontakt
Adm. direktør Bjørn Håvard Solli, mobil: 913 24 525, e-post: bhs@tusenfryd.no
Markedssjef Erik Røhne Andersen, mobil: 922 67 788, e-post: erik@tusenfryd.no