Du er her

  • Jobbe på Tusenfryd Hva skal til?

Hva skal til?

Hver sesong jobber 750 tenåringer og unge voksne hos oss, fra april til oktober på 120 åpningsdager. Sesongledere, faste ansatte og erfarne medarbeidere står klare til å ønske nye «TusenFrydere» velkommen og hjelpe deg inn i jobben. Allikevel er det lurt å vite hva som skal til for å lykkes, trives, lære, møte gjestene på en god måte, rett og slett å gjøre det bra. Er du klar?

Vi kaller oss «Norgesmester i glede!». Det betyr ikke at alle må være utadvendt, cheerledere eller selgere på jobb. Hos oss er det behov for alle mennesketyper! Men du må tenke gjennom om du er på banen som kandidat til å Norgesmester i glede – hvordan kan du skape en bra dag for andre?

Å være motivert til å jobbe, stå på, øve, lære og bidra sammen med andre er et godt råd. Det er når vi gjør en innsats at vi sammen blir gode og kan møte små og store gjester til en god dag i parken. Noen dager er det så lett, med fint vær, mye mennesker og masse glede. Andre dager er det regn, eller veldig mye å gjøre og du kjenner det ekstra i bena etter å ha stått i mange timer. Når du putter innsats i jobben, så får du også mye igjen!

TusenFrydere har fritid og et sosialt liv både i og utenfor parken! Men å jobbe helger og ferien når andre har fri, betyr at du av og til må gi avkall på noe. Sesongjobb er en forpliktelse, så det er lurt å tenke gjennom i skoleferien, samt noen helger og kvelder på våren og høsten.

Leser du fremdeles? Så bra! På TusenFryd jobber alle slags typer unge mennesker. Selv om vi er forskjellige og har ulike stillinger, må alle TusenFrydere oppfylle følgende krav for å søke jobbe hos oss. For deg som er 18 år, kan du lese mer om det på egen side.

Felles beskrivelse av kandidater vi ser etter, uansett stilling og avdeling:

  • Ønske og tørre å strekke seg mot å være Norgesmester i glede!
  • Være klar for å brette opp ermene og innta arbeidslivet (vi hjelper deg)
  • Være selvstendig og tørre å ta en utfordring
  • Være klar for å stå og gå en hel dag på jobb
  • Fylle 16 år innen utgangen av september 2019
  • Ha kapasitet til å jobbe minst 200 timer (du kan jobbe mye, men 200 er minstekrav)
  • Snakke og skrive godt minst et skandinavisk språk, av sikkerhetsmessige årsaker
  • Kunne legge ved siste karakterutskrift og kunne forklare ev. mye fravær (dersom du ikke har fått utskrift fra høst 2018, så legger du ved siste karakterutskrift og tar heller med deg nytt på intervju)
KJØP
Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev